jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 5 juni 2008

drake!

Av jempa - 5 juni 2008 20:46

                     

Sandra is back in town! Och det är såå härligt :) Blir på mycket bättre humör när jag träffar henne! Vi har ju varit polers sen andra klass, och alltid hängt med varandra i vått och torrt. Så att hon bor i sthlm och jag här i sundsvall är inte alls roligt.

Men nu är hon "hemma" och det är jättekul :)


Efter att jag mött upp henne på tågstation så gick vi på Biteline, blev pizza! Grymmans gott alltså. Sen ner på stan o slappade och kollade på en del drakar.


Efter det så gick vi hem till mig. Har suttit i soffan o snackat =) Hon drog precis. Pratades mest om morgondagen (klassfesten). Vi tror att det kommer bli grymt.

Men hur grymt det kommer bli på lördagmorgon kan vi ta då.. Vi (jag o sandra) ska iaf åka till stöde rätt tidigt då på lördagförmiddag. Hon ska till sin lillebror m. familj o hälsa på. Och jag ska till mina päron. Blir nog mestadels solning där. Kan vara skönt att ligga ute i solen och jäsa när man e bakis o bli ompysslad.

Jag är ju mest bakis klockan 06-08 på morgonkvisten :) Så förhoppningsvis har jag det mest jobbiga (kräkningarna) överstökade vid den tiden. Men jag ska ta Resorb så jag hoppas jag mår bättre än vanligt vid bakisdagar. Håll tummarna!

Men nog snackat om det!

 
 
Ingen bild

skiman

6 juni 2008 07:57

Om du tar det lite piano på festen så kommer du må alldeles utmärkt. :-)

 
Therese

Therese

6 juni 2008 07:59

Det är så jävla jobbigt att jag känner mig riktigt ur form för att gå på klassfesten idag!!! :(

Känns som en nykter kväll, vi som skulle träffas och ha skoj jue *gråter*

http://Therese.bloggagratis.se

 
therese

therese

6 juni 2008 11:04

Jag har tänkt att jag ska gå dit endå. Man får ju försöka att göra det bästa av situationen. Om man proppar på sig en massa läppstift (mörkt) så borde jag kanske kunna dölja mina förbannat fula munsår. Sen så blr jag väll nykter ikväll. Om det inte blir någon cider eller så typ. Men jag är verkligen inte i form för något "hårt" partay!

http://Therese.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sandra

6 juni 2008 11:32

Drakarna e grymt coola! Får spana in fler idag! Är lite raslös så ska nog snart åka ner till stan :-) Kul att ses snart! Puss gumms!

 
Therese

Therese

7 juni 2008 12:23

Kom sandra direkt från stockholm ridandes på draken?

http://Therese.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards