jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 februari 2008

mums

Av jempa - 23 februari 2008 18:42

 


Vi åt pizza idag till middag. Världsgott! De e tur att man bor nära en pizzeria som gör goda pizzor! Inte alla som har sån tur jue =)

Ah iaf så gick vi även o löste in våra trisslotter som vi vunnit på, david tog en ny för sin vinst och jag tog 3 stycken, hade vunnit 75 spänn bah. Köpte även tidningen SOLO =) Men vi vann ingenting på lotterna, men jag hade 2 teveapparater iaf! Men nära skjuter ingen Gunde... 

 

Ah iaf, vi käkade pizza o såg på Koloniområdet Iris, det e roligt :D

O nu efter maten kirrade jag varsin Cappucino med Irish cream-smak åt oss. Den smakar ljuvligt. 

Ikväll ska vi se Melodifestivalen som alla andra töntar. 

 

Tjipp hipp sipp jipp kipp! 


 
 
Nina

Nina

24 februari 2008 03:54

Ja nu e man hemma efter ett pass på avvan. Inte lika roligt den här ggn.. tröööött!

http://lippan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sandra

25 februari 2008 15:58

Gott! Ska ta mig en kopp när jag kommer hem. Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se