jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 februari 2008

mums

Av jempa - 23 februari 2008 18:42

 


Vi åt pizza idag till middag. Världsgott! De e tur att man bor nära en pizzeria som gör goda pizzor! Inte alla som har sån tur jue =)

Ah iaf så gick vi även o löste in våra trisslotter som vi vunnit på, david tog en ny för sin vinst och jag tog 3 stycken, hade vunnit 75 spänn bah. Köpte även tidningen SOLO =) Men vi vann ingenting på lotterna, men jag hade 2 teveapparater iaf! Men nära skjuter ingen Gunde... 

 

Ah iaf, vi käkade pizza o såg på Koloniområdet Iris, det e roligt :D

O nu efter maten kirrade jag varsin Cappucino med Irish cream-smak åt oss. Den smakar ljuvligt. 

Ikväll ska vi se Melodifestivalen som alla andra töntar. 

 

Tjipp hipp sipp jipp kipp! 


 
 
Nina

Nina

24 februari 2008 03:54

Ja nu e man hemma efter ett pass på avvan. Inte lika roligt den här ggn.. tröööött!

http://lippan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sandra

25 februari 2008 15:58

Gott! Ska ta mig en kopp när jag kommer hem. Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 18 mars 21:36

Den här helgen har varit så himla mysig! I fredags blev det bara lugnt. Både jag och David slutade kring 15, skönt! Vi köpte med oss lite helggodis hem och till middag beställde vi pizza från biteline, grymt gott! På lördagen så gick jag och ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:59

Surt som fan! Jag hade skrivit massa text till inlägget nedan och beskrivit alla produkterna. Suck! Jag orkar verkligen inte göra om det,men ni ser ju iallafall hyffsat vad jag fick på bilderna. Jag är mest taggad på settingsprayen och duschcremen ...

Av jempa - Lördag 10 feb 13:57

Av jempa - Söndag 4 feb 09:48


Jag har varit in i en Zara Home butik förut, men aldrig köpt något (trots att det finns sjukt mycket fint hos dom!). Men förra helgen när vi var till MOS så hittade jag ett doftljus som luktar så otroligt fräscht! Golden grass heter den och luktar m...

Av jempa - Tisdag 30 jan 10:35

I torsdags åkte jag tåget ner till Stockholm, kom fram vid 12.00. Jag skulle möta upp syrran vid 14 (som redan var där nere med jobbet) så innan dess gick jag till Hotell Hötorget (där vi bodde tors-fre) och lämnade väskan så jag slapp dra runt på de...

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se