jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 februari 2008

mums

Av jempa - 23 februari 2008 18:42

 


Vi åt pizza idag till middag. Världsgott! De e tur att man bor nära en pizzeria som gör goda pizzor! Inte alla som har sån tur jue =)

Ah iaf så gick vi även o löste in våra trisslotter som vi vunnit på, david tog en ny för sin vinst och jag tog 3 stycken, hade vunnit 75 spänn bah. Köpte även tidningen SOLO =) Men vi vann ingenting på lotterna, men jag hade 2 teveapparater iaf! Men nära skjuter ingen Gunde... 

 

Ah iaf, vi käkade pizza o såg på Koloniområdet Iris, det e roligt :D

O nu efter maten kirrade jag varsin Cappucino med Irish cream-smak åt oss. Den smakar ljuvligt. 

Ikväll ska vi se Melodifestivalen som alla andra töntar. 

 

Tjipp hipp sipp jipp kipp! 


 
 
Nina

Nina

24 februari 2008 03:54

Ja nu e man hemma efter ett pass på avvan. Inte lika roligt den här ggn.. tröööött!

http://lippan.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Sandra

25 februari 2008 15:58

Gott! Ska ta mig en kopp när jag kommer hem. Puss!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Tisdag 23 feb 11:25

Ja, det blir ju mestadels att man beställer kläder till Jason, hehe :) Men nu lyckades jag minsann hitta några plagg som jag tyckte såg najs ut.  Från H&M (såklart?).         Och en liten väska minsann blev de!        Den här ko...

Av jempa - Söndag 21 feb 08:55

Igår åkte vi till mamma o pappa, för att fira mamma som fyllt år, i efterskott. Vi har inte kunnat setts på jättelänge, men nu när vi ju även har antikroppar så känns det lättare att ses :) Så skönt! Det är full fart som gäller hela tiden! ...

Av jempa - Måndag 15 feb 08:33

Sweatshirt, 99kr Skinny jeans, 99kr.     Leggings i sweatshirt-material, älskar dessa! 99kr!Allt från H&M. Kände att det saknades en del svarta plagg i Jasons garderob, som lätt kan matchas med alla överdelar/underdelar han redan har....

Av jempa - Lördag 13 feb 12:09

Jaa, haha jag vet, jag har köpt en till "bubble"-lampfot! Men den andra, gråa, passade bättre i sovrummet just för att den är grå o vi kör ju lite grått tema i sovrummet. (Den lampfoten ser ni några inlägg nedan). Så denna, vita, får vara i köke...

Av jempa - Lördag 13 feb 11:58

Jag scrollade på Insta o såg Kenza i flödet i en såå fin kappa/skjortjacka som jag var tvungen att klicka hem! Den kommer från Asos, jättelänge sen jag beställde nåt därifrån, men såg dom var ju massa snyggt. O gratis frakt/returer, sånt älskar m...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se