jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 4 december 2007

Grenar med ljus :)

Av jempa - 4 december 2007 18:59

Har kollat på dom här jekla grenarna många ggr, eller, typ 2 ggr =) Men har letat efter sånna ett tag o hittade dom på "gamla" mique. Det stog 189 kr på prislappen men tydligen är det typ 20% rabatt där på allt för jag betalade 149 kr =) Najs prajs!

Svårt att få till bra ljus på bilden dock, har jag utan blixt så blir det bara pannkaka, så man kan tyvärr inte se själva effekten som ljusen ger. Men blev faktiskt himla cosy här nu =)


För er som e intresserade av nåra kvastar med ljus så fanns dom även i svart, silver och bruna (typ grenfärgade, hehe).

Jag gillade dom vita bäst så dom fick de bli! 

 

 
 
Veronica

Veronica

4 december 2007 23:05

Tjusigt det blev!

http://ceekay.bloggagratis.se

 
Sandra

Sandra

5 december 2007 00:54

Åhh! Vilken fiiin! Sån har jag också spanat på. Mysigt ju!! Allt bra sötis? Saknar dej! Puss!

http://sandrish.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

5 december 2007 18:10

Fint ju! Men jag kansse gör dej besviken nu men dem finns lite billigare på Claes Ohlson (stavas nog inte sådär...)

Dem hade faktiskt massa fina julgrejjer där, vi köpte 2 julstjärnor där :)

http://camish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 13 jan 20:24


Gulliga doktorn som varit blöjfri sen strax efter jul! Idag går jag in i vecka 33! Och i förrgår vaknade jag med en mage som hade sjunkit ner! Hur kan det ske över en natt? Även mina gravidbyxor har blivit lösare märkte jag o lixom gled ner över ...

Av jempa - Söndag 9 jan 19:36


Ser på Helene Torsgården och är, än så länge, frisk. Jason har varit förkyld till o från hela hösten. Inget konstigt med det, dagisbarn som han ju är. Dock fick vi veta nu i veckan att en person varit på förskolan samtidigt som Jason o sen ...

Av jempa - Lördag 8 jan 17:45

Fyndade precis det här fina påslakansettet från Newport. 70% rabatt! Så 417 kr för 4 delar, sjukt bra! DET kan man kalla rea! ...

Av jempa - 27 december 2021 09:51

Jag måste börja med att be om ursäkt för mina urusla bilder.. min kamera på mobilen har börjat säcka ihop :( Önskade mig en iPhone 13 pro max av tomten men jag fick ingen.. hehe Iallafall! Vi firade julafton först hemma hos Davids föräld...

Av jempa - 18 december 2021 09:15


Hämtade ut Babyproffsens gratis babybox igår. Och detta var innehållet: - En fin babyblå (vilket flyt!) muslinfilt från Discovery+ med två gratismånader. Bra ju! Jag har dock sprättat bort lappen :) - Trosskydd - Nappflaska från MAM, svin...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se