jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 april 2007

godig middag!!

Av jempa - 29 april 2007 19:40

Idag har jag gått på stan, varit på IKEA och varit vid Höga Kusten-bron (igen) o käkat asgod middag!


Vandrade ner mot stan vid 12 imorse, var på jakt efter en förklädesklänning. Hittade en jättefin på Bik Bok, men fanns inte kvar i svart. Gaah, varför köpte jag inte den svarta när jag provade den för nån månad sen?! Den var ju skitsöt, kan inte förstå varför jag inte köpte den då. Nu fanns den bara i gult o grått..lite synd. Sandra, du har inte kvar nån i sthlm i svart?? ;)

Aja, annars får kanske beställa en på internet =) 

Sen så köpte jag en rosa top och ett rosa linne. Blev även en LDB shower creme och en got2be-hårspray från Schwarzkopf. Luktar jättegott :D 


Sen drog vi iväg på IKEA. Shoppade ett nytt snyggt barbord, och lite annat smått o gott.

Hittade ÄNTLIGEN en A-linjeformad jacka från Vero Moda. Skifin! Svart, 3kvartsärmad och med stoora knappar. 259 kr, snacka om fynd!


Nu ska jag hjälpa David med barbordet ;) 


Ps: Marrängswischen e från Höga Kusten-restaurangen där vi käka. Asgod! 

 
 
camii

camii

30 april 2007 23:20

jag har en svart sån klänning, tycker inte att den sitter så bra på mej...intresserad? ;)

http://camish.bloggagratis.se

 
sandraa

sandraa

1 maj 2007 16:25

Heej!
Åhh vad gott det ser ut! Nu blev jag suugen :) Puss!

http://www.sandrish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido