jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 april 2007

godig middag!!

Av jempa - 29 april 2007 19:40

Idag har jag gått på stan, varit på IKEA och varit vid Höga Kusten-bron (igen) o käkat asgod middag!


Vandrade ner mot stan vid 12 imorse, var på jakt efter en förklädesklänning. Hittade en jättefin på Bik Bok, men fanns inte kvar i svart. Gaah, varför köpte jag inte den svarta när jag provade den för nån månad sen?! Den var ju skitsöt, kan inte förstå varför jag inte köpte den då. Nu fanns den bara i gult o grått..lite synd. Sandra, du har inte kvar nån i sthlm i svart?? ;)

Aja, annars får kanske beställa en på internet =) 

Sen så köpte jag en rosa top och ett rosa linne. Blev även en LDB shower creme och en got2be-hårspray från Schwarzkopf. Luktar jättegott :D 


Sen drog vi iväg på IKEA. Shoppade ett nytt snyggt barbord, och lite annat smått o gott.

Hittade ÄNTLIGEN en A-linjeformad jacka från Vero Moda. Skifin! Svart, 3kvartsärmad och med stoora knappar. 259 kr, snacka om fynd!


Nu ska jag hjälpa David med barbordet ;) 


Ps: Marrängswischen e från Höga Kusten-restaurangen där vi käka. Asgod! 

 
 
camii

camii

30 april 2007 23:20

jag har en svart sån klänning, tycker inte att den sitter så bra på mej...intresserad? ;)

http://camish.bloggagratis.se

 
sandraa

sandraa

1 maj 2007 16:25

Heej!
Åhh vad gott det ser ut! Nu blev jag suugen :) Puss!

http://www.sandrish.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se