jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juli 2006

Av jempa - 11 juli 2006 14:35

Fick jättefina saker av Sandra från Bik Bok i present! *diggar Bik bok!*Ett skitsnyggt marinblått linne, ett nyckelband som det står BikBok på, och en söt nyckelring med en djävul på :D Tack Sandra! ;)

Av jempa - 10 juli 2006 23:22

Äntligen :) Mötte Sandra vid tåget vid 12 idag. Helt underbart att ha henne här i stan igen :) Iallafall för några dagar.Vi slappade på stan, shoppade skor och smycken! Najs najs! :D Käkade på donken, tror vi satt där ett bra tag o bara snackade, blir mycket att ta igen när man inte ses så ofta som man skulle vilja!Nu på kvällen var vi och såg Lindsey Lohans nyaste film "just my luck". Tyckte den var helt okej :) En soft tjejfilm liktsom, hehe..Imorgon får man se vad som händer, hoppas på finväder så vi kan bygga på brännan lite ;)Sov gott!

Av jempa - 9 juli 2006 22:11

Therese o Ragnar kom o käkade tårta ;) Jag fick en jättefiiin ljuslykta av dom! Och ett värmeljus! ;) Den passade jättebra här hemma. Tack så mycket!!Är VM-final i fotboll nu, Italien vs Frankrike. Står 1-1 nu under förlängningen. Skitsamma vilka som vinner! Men fransmännen vägrar ju lära sig prata engelska (puckon), så hejjar på Italien :D

Av jempa - 9 juli 2006 19:29

Blev hembjudna till pojkvännens föräldrar idag. Grillat vart de! Mumsigt :) Köttbitar och grillspett.Efter maten tog vi oss varsit glas vin jag o David. Och lite glass blev det också =) Var riktigt trevligt! Gosade lite med Simba åxå. Han är så sööt!Imorgon kommer Sandra till stan! Blir kul!! Och när en kompis kommer till stan så åker en annan kompis bort från stan. Therese ska nämligen till Indonesien! Fusko! Hoppas du får en skön semester där nere =)

Av jempa - 8 juli 2006 22:41

Jag och älsklingen min såg den nu ikväll. Och jag tycker den var helt okej! Nu såg vi alltså den nya versionen och inte den gamla. Men The Omen 2 får vi nog ta o se den gamla versionen av eftersom den nya inte är utkommen ännu.Men den får 3 + av 5 möjliga iallafall! ;)

Av jempa - 8 juli 2006 16:08

Jag o sis var dit o kollade. Tiger Lou, Fronda, Rednex och Agnes uppträdde. Fast innan Sommartoppen så käkade vi i Daltonstältet, eller jag åt en Twister o syrran Tacotallrik. Sen så vann jag en nalle på tivolit! hehe, eller en råtta är det faktiskt :D Syrran hjälpte mig lite med klon! ;) Och köpte remmar, måste man ju gö näre e G-festen. Godiga! =) Lakrits, melon o nå hallon tror jag :D eller om de va jordgubb, bara ätit en tugga av den röda så vet inte riktigt vad det e för smak, hihi, men god e den iaf!Ikväll blir det förhoppningsvis The Omen här hemma!

Av jempa - 8 juli 2006 00:28

Sötnosen min fick jag ju Dior mascaran av, o dessutom hade han skickat ett mail till mig där han hade skrivit att jag fick handla på www.asos.com för 300 kr ;) helt perfa! blir ju en del kläder för den summan med tanke på att det e relativt billiga kläder där. Men SNYGGGGA! =) Så söt *puss*

Fick det som jag trodde av mamma o pappa, hihi, en Afrikansk kvinna, den är grym! Diggar den som fasen! Fick även presentkort av dom på Gina Tricot, diggar det med ;)

Av Ewy, Rolf och Linea fick jag en picknickkorg med 4 vinglas i och en lång baguett (therese, skratta inte! :D), och lite skumpa ;) Fick även en jättefin blombukett! Och dessutom hade hon bakat en tårta! Snällt :) Just de, fick en jättesöt spargris åxå av Linea :) Knallrosa! En hund :)

Av Netta, Robert o Olle fick jag ett halsband, dödscool dörrmatta :D och en ljuslykta som är format som ett hjärta som man kan hänga i fönstret. Jättefint!

Tror inte jag glömt något nu va..? fy skäms på mig isf! Har iaf haft en toppendag!

Godnatt :)

Av jempa - 8 juli 2006 00:19

Jah! Kom precis hem från Gatufesten. När vi kom ner spelade eric gadd, såg knappt nåt på han utan tog ett kort bara =) (PS: vet inte hur david lyckas blunda o knipa med läpprna samtidigt? MEn han e faktiskt söt! )Sen gick vi vidare vid karusellerna o det, gick på en bajjamaja där dårå, jekla cidern åker ju bara rätt igen kroppen tror jag :DSen såg vi på Superci, helt okej! Sen drog vi hem, söp lite mer :D Gick ner igen o såg på John Fogerty. Ett grymt drag där! O han körde alla grymma CCR-låtar. Går inte att få bättre drag på G-festen! O det e sant :) Han bytte gitarr inför varenda låt, haha, o flanellskjortan (dagen till ära?) han hade var genomsvettig, :Djejje, sen ville jag ha langos! :D Så då käkade vi det! Jättegottigt!Sen blev vi tärda bådetvå så vi kände oss nöjda o drog hem. Nöjd iaf :)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards