jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 8 juli 2006

Av jempa - 8 juli 2006 22:41

Jag och älsklingen min såg den nu ikväll. Och jag tycker den var helt okej! Nu såg vi alltså den nya versionen och inte den gamla. Men The Omen 2 får vi nog ta o se den gamla versionen av eftersom den nya inte är utkommen ännu.Men den får 3 + av 5 möjliga iallafall! ;)

Av jempa - 8 juli 2006 16:08

Jag o sis var dit o kollade. Tiger Lou, Fronda, Rednex och Agnes uppträdde. Fast innan Sommartoppen så käkade vi i Daltonstältet, eller jag åt en Twister o syrran Tacotallrik. Sen så vann jag en nalle på tivolit! hehe, eller en råtta är det faktiskt :D Syrran hjälpte mig lite med klon! ;) Och köpte remmar, måste man ju gö näre e G-festen. Godiga! =) Lakrits, melon o nå hallon tror jag :D eller om de va jordgubb, bara ätit en tugga av den röda så vet inte riktigt vad det e för smak, hihi, men god e den iaf!Ikväll blir det förhoppningsvis The Omen här hemma!

Av jempa - 8 juli 2006 00:28

Sötnosen min fick jag ju Dior mascaran av, o dessutom hade han skickat ett mail till mig där han hade skrivit att jag fick handla på www.asos.com för 300 kr ;) helt perfa! blir ju en del kläder för den summan med tanke på att det e relativt billiga kläder där. Men SNYGGGGA! =) Så söt *puss*

Fick det som jag trodde av mamma o pappa, hihi, en Afrikansk kvinna, den är grym! Diggar den som fasen! Fick även presentkort av dom på Gina Tricot, diggar det med ;)

Av Ewy, Rolf och Linea fick jag en picknickkorg med 4 vinglas i och en lång baguett (therese, skratta inte! :D), och lite skumpa ;) Fick även en jättefin blombukett! Och dessutom hade hon bakat en tårta! Snällt :) Just de, fick en jättesöt spargris åxå av Linea :) Knallrosa! En hund :)

Av Netta, Robert o Olle fick jag ett halsband, dödscool dörrmatta :D och en ljuslykta som är format som ett hjärta som man kan hänga i fönstret. Jättefint!

Tror inte jag glömt något nu va..? fy skäms på mig isf! Har iaf haft en toppendag!

Godnatt :)

Av jempa - 8 juli 2006 00:19

Jah! Kom precis hem från Gatufesten. När vi kom ner spelade eric gadd, såg knappt nåt på han utan tog ett kort bara =) (PS: vet inte hur david lyckas blunda o knipa med läpprna samtidigt? MEn han e faktiskt söt! )Sen gick vi vidare vid karusellerna o det, gick på en bajjamaja där dårå, jekla cidern åker ju bara rätt igen kroppen tror jag :DSen såg vi på Superci, helt okej! Sen drog vi hem, söp lite mer :D Gick ner igen o såg på John Fogerty. Ett grymt drag där! O han körde alla grymma CCR-låtar. Går inte att få bättre drag på G-festen! O det e sant :) Han bytte gitarr inför varenda låt, haha, o flanellskjortan (dagen till ära?) han hade var genomsvettig, :Djejje, sen ville jag ha langos! :D Så då käkade vi det! Jättegottigt!Sen blev vi tärda bådetvå så vi kände oss nöjda o drog hem. Nöjd iaf :)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards