jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under mars 2022

Av jempa - 20 mars 2022 21:31

Jag vann den här balanscykeln på en facebooktävling som ICA MAXI hade! Sjukt, för det var typ 950 deltagare! Blev så glad och Jason med!

Så idag har vi tillbringat dagen ute i vårat kvarter och Jason har fått testa sin nya cykel. Han gillar den verkligen! :)

Av jempa - 17 mars 2022 21:27

Det är verkligen mysigt att vara föräldralediga tillsammans! David är föräldraledig med Jason nu i typ en månad, så vi försöker hitta på något roligt varje dag.

Idag åkte vi på IKEA för att äta lunch. Köttbullar och mos blev det för Jason. Han älskar mos, eller ?mof? som han säger :) Lilla killen våran! Som är så bestämd, otroligt rolig, pratsam och snäll! Han har blivit så ?stor? sen Leon föddes! Han kan spontant komma o lägga en liten hand på hans huvud och ge en liten puss på hans panna. Så gulligt att man smälter!

Iaf, idag blev det en rutt till IKEA. Och tidigare i veckan var vi på Leos lekland, Jason älskar det! Vi hade verkligen valt rätt dag o tid för det var vi och bara några få familjer till där.
Det känns viktigt just nu när Leon är så pass liten att vi inte rör oss bland för mkt folk. Jag är noga att hålla avstånd och går omvägar ibland för att slippa vara för nära andra människor.

Bilder från Leos Lekland :)/k]

Och dessutom for vi upp till Södra berget och grillade korv en dag nu i veckan också. Supermysigt! Det kommer vi göra fler gånger :)

Verkligen en rolig och mysig vecka! Glad att vi har möjligheten att vara lediga en lite längre period tillsammans nu allihopa!

Av jempa - 11 mars 2022 21:38

Idag var vi på Leons första BVC-besök. Det var enbart vägning denns gång.
Han väger nu 3420 gram. Så det var jättebra!
Han vägde 3348 g när han föddes, och sedan går dom ju ner lite i vikt, för att sedan äta upp sig igen o det hade verkligen Leon gjort :) Känns bra!

Annars så rullar dagarna på här. Nätterna är lite stökiga. Leon vill helst sova på dagarna och vara mer vaken på nätterna. Precis så var Jason med den första tiden. Så kanske är rätt vanligt med bebisar i början? Men helst vill man ju att han börjar förstå dygnsrytmen så fort som möjligt, haha :)
De e tur David är föräldraledig rätt länge så vi kan hjälpas åt. Han blir hemma 1 månad till nu utöver Pappadagarna. Så skönt!

Ne nu ska jag sova. Blir tidiga kvällar nuförtiden, så man orkar med :)
Natti!

Av jempa - 11 mars 2022 21:29

Jason har fått lite nytt till gadderoben. Det behövdes då jag har rensat ut en massa plagg i stl 98 som blivit för småa.
Lindex har så mycket fint på barnavdelningen!
Hittade detta:

Tröja och leggings med kakaduor, älskar färgerna!

Hittade dessa leggings på rean, perfekt eftersom han redan har två tröjor som passar till, också med sånna där likadana djur på lixom :) vet inte ens vad djuret heter, amarillo? Haha ne ja vet inte men skitsamma!

Även detta set med Bamse var på rean! Såå fint! Och han behöver mer färg i sin garderob så det blev ju kanon :)

Av jempa - 8 mars 2022 21:14

Igår var vi ut på våran första barnvagnspromenad med Leon. Så mysigt! Jag älskar barnvagnspromenader!
Längtar tills våren är här på riktigt och man kan stoppa in lurarna i öronen och gå o lyssna på en pod och samtidigt njuta av vädret och den lilla bebisen i vagnen :) Lycka!

Älskade lilla kille! <3

Av jempa - 7 mars 2022 07:19

Äntligen är våran lilla kille här!

Leon föddes den 1/3 klockan 09.18 Han är 51 cm lång och vägde 3348 underbara gram.
Förlossningen gick väldigt bra och efter ett dygn åkte vi hem.

Så nu myser vi bara hemma och lär känna denna fina kille. Vi är så himla kära!
Och att se hur fin Jason är med honom gör så att nästan hjärtat spricker! Våra fina killar!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards