jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 april 2022

Nya kläder till kidsen från Kappahl

Av jempa - Fredag 22 april 17:47

Var in till stan en snabbis idag innan David började jobba.
Jason behövde nya skalbyxor och jag hade sett ut ett par från Kappahl (Kax) som verkade bra.
Som tur var så fanns hans storlek kvar men det började bli utplockat! Verkar som alla köper skalkläder nu :D

Dom satt så bra på han! Bara hoppas dom håller vätan borta osv också :)

Leon behövde nya pyjamaser i storlek 62.
Jag har ju sparat typ allt i klädväg som Jason haft. Men när Jason hade storlek 62 var det mitt i sommaren o våran lägenhet som vi bodde i då var alltid tokvarm på sommaren så han använde bara kortärmade pyjamaser (ibland enbart blöjan) den tiden så Leon behövde nya med långa ben o ärmar :)
Hittade dessa fina, och upptäckte att nu har även Kappahl börjat med två vägs-zippers! SÅ BRA!

Älskar den gröna nyansen. Så fina :)

 
 
Ingen bild

Sandy

Söndag 24 april 18:02

Heej! Vad mycket fint du hittat. Om du framöver behöver ytterkläder etc så kanske Milo har som. Han vuxit ur😊 Bara säga till!

jempa

Söndag 24 april 18:52

Vad gullig du är! Tack snälla du!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 20 maj 18:08


Det har varit mycket för Jason denna vecka, både BVC?s treårskontroll och första tandläkarundersökningen som också görs vid tre års ålder :) och förskola däremellan förstås. Vi har pratat ett tag om att han snart ska till tandläkaren o övat på a...

Av jempa - Onsdag 18 maj 11:30


Min älskade treåring! Imorse var jag och Jason på BVC innan förskolan. Det var dags för hans treårskontroll. Det började med att han fick titta på några bilder o säga vad som fanns på bilderna, det gick jättebra! Och på en av bilderna var d...

Av jempa - Söndag 15 maj 16:02

For ut till Birsta idag och köpte lite sommarplagg till kidsen. Detta frottéset från h&m hade jag sett på webben, o såg att Jasons stl fanns i Birsta, så glad att jag hann haffa det! 99 kr kostar det, sjukt bra. Till Leon blev det dessa gulli...

Av jempa - Onsdag 11 maj 21:48

Känns som var o varannan mänska planterar popcorn nu! Så vi vill också testa! Åkte o köpte jord o popcorn förut och när vi kom hem så planterade jag o Jason :) Jag såg framför mig hur mysigt de skulle vara att plantera han o jag. Well, man försk...

Av jempa - Måndag 9 maj 08:07

Älskade lilla Leon växer så det knakar! Han har storlek 62 nu (2-4 månader) men går säkert snart in i stl 68 då han ör en kille av modell lite större, hihi, sötfisen våran! Så jag tog en sväng till HM och hittade en massa fint! Alltså Newbie-style ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se