jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 april 2022

Nya kläder till kidsen från Kappahl

Av jempa - Fredag 22 april 17:47

Var in till stan en snabbis idag innan David började jobba.
Jason behövde nya skalbyxor och jag hade sett ut ett par från Kappahl (Kax) som verkade bra.
Som tur var så fanns hans storlek kvar men det började bli utplockat! Verkar som alla köper skalkläder nu :D

Dom satt så bra på han! Bara hoppas dom håller vätan borta osv också :)

Leon behövde nya pyjamaser i storlek 62.
Jag har ju sparat typ allt i klädväg som Jason haft. Men när Jason hade storlek 62 var det mitt i sommaren o våran lägenhet som vi bodde i då var alltid tokvarm på sommaren så han använde bara kortärmade pyjamaser (ibland enbart blöjan) den tiden så Leon behövde nya med långa ben o ärmar :)
Hittade dessa fina, och upptäckte att nu har även Kappahl börjat med två vägs-zippers! SÅ BRA!

Älskar den gröna nyansen. Så fina :)

 
 
Ingen bild

Sandy

Söndag 24 april 18:02

Heej! Vad mycket fint du hittat. Om du framöver behöver ytterkläder etc så kanske Milo har som. Han vuxit ur😊 Bara säga till!

jempa

Söndag 24 april 18:52

Vad gullig du är! Tack snälla du!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Av jempa - Måndag 29 aug 21:45

Här passade jag och Jason på att ha en liten picknick i favorit-lekparken medans Leon sov sin lunchvila. Supermysigt. Packade ryggan med vatten, banan och en kexchoklad. Perfekt! Nya kläder från Lindex. Jason har börjat gå in i stl 110 nu så de...

Av jempa - Söndag 21 aug 21:25

Hallå allihopa! Här har det varit lugnt ett tag, bloggsemester kan man säga :) Tänkte köra en liten uppdatering ang Leons utveckling, för nu händer det massvis! Han är fortfarande den gladaste, lilla killen vi mött och det säger alla som trä...

Av jempa - Torsdag 14 juli 18:58

Har ju inte bloggat nåt om min födelsedag. Jag fyllde ju lixom 40 (!!) år! Känns heeelt sjukt att man e så gammal nu haha! Olle (min systerson) hade med det passande ljuset Fuck you?re old, hehe :) Så slänger upp några bilder från dagen. ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se