jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 december 2020

Bästa posten!

Av jempa - 11 december 2020 22:08

Jag känner att jag skulle kunna va ambassadör för den gynekologiska cellorovstagningen typ! Hahah!
Brinner för dom proverna alltså, och få folk att förstå hur VIKTIGT det är att man går o tar proverna varje gång man får en kallelse.

Det beror ju såklart på att jag själv har opererat bort cellförändringar (av den tredje graden), men det vet nog redan dom flesta av er om ni hängt med i bloggen ett tag :)

Det var ju 2005 det hände, vid min första kontroll, så visade det sig alltså att jag hade den högsta graden av cellförändringar, innan förstadiet till cancer.

Så sjukt att tänka den tanken.. att hade jag struntat i den kallelsen (som säkert är lätt hänt när man bara är 23 år o tycker sånt där är jättejobbigt), så vet man inte om jag hade funnits idag. Usch hemskt!

Men efter operationen har alla mina prover varit normala! Och idag fick jag besked med posten att även det senaste cellprovet var normalt! Underbart! Alltid sån stor lättnad!

Fick vänta hela två månader på att få svaret denna gång dock, aldrig tagit sån lång tid. Men nu kan jag släppa det iallafall :) skönt!

Så, visst går ni väl på era kontroller? :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards