jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 december 2020

Bästa posten!

Av jempa - 11 december 2020 22:08

Jag känner att jag skulle kunna va ambassadör för den gynekologiska cellorovstagningen typ! Hahah!
Brinner för dom proverna alltså, och få folk att förstå hur VIKTIGT det är att man går o tar proverna varje gång man får en kallelse.

Det beror ju såklart på att jag själv har opererat bort cellförändringar (av den tredje graden), men det vet nog redan dom flesta av er om ni hängt med i bloggen ett tag :)

Det var ju 2005 det hände, vid min första kontroll, så visade det sig alltså att jag hade den högsta graden av cellförändringar, innan förstadiet till cancer.

Så sjukt att tänka den tanken.. att hade jag struntat i den kallelsen (som säkert är lätt hänt när man bara är 23 år o tycker sånt där är jättejobbigt), så vet man inte om jag hade funnits idag. Usch hemskt!

Men efter operationen har alla mina prover varit normala! Och idag fick jag besked med posten att även det senaste cellprovet var normalt! Underbart! Alltid sån stor lättnad!

Fick vänta hela två månader på att få svaret denna gång dock, aldrig tagit sån lång tid. Men nu kan jag släppa det iallafall :) skönt!

Så, visst går ni väl på era kontroller? :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 23 jan 12:00


Torrschampo, primer, settingspray och hårkur som är magisk! Fick klicka hem en beställning från Bangerhead med mina favoriter i badrummet. Så jekla bra att allt fanns på den webshoppen, o till bäst pris. Plus att jag fick bonus därifrån på bonu...

Av jempa - Söndag 10 jan 15:30

Testhängde den på befintliga spikar som tavlorna hängt på, men kände ganska direkt att den måste skickas tillbaka.. Hämtade ut "kaffe-hyllan" som jag beställde på Cellbes ni vet. Men näe, den kändes väldigt billig och "rörig" på något vis. ...

Av jempa - Lördag 2 jan 18:45

Beställde den här hyllan tidigare idag. Tänker att det ska hänga kaffekoppar på krokarna o på hyllorna kan man ha kaffetillbehör, typ burken vi har kaffebönor i, kaffe-essence och kanel. Och så kanske man kan ställa en av kaffetavlorna vi har på väg...

Av jempa - 31 december 2020 22:06

Det har kommit massor med snö här i Svallet, äntligen! Så kul! Jason och söta Mila! Mila fick en kram, naaaw! O snabb e man me kameran såklart! Jason hälsar på lilla Anton :) Sötisar! Vi for upp till Norra Berget på förmiddagen för o hän...

Av jempa - 30 december 2020 22:13

Asså, det är något med den här tröjan som jag bara älskar! Tycker den är så tuff, älskar att den är i oversize fit också. Har sett den tidigare på Lindex, men nu hux flux var den på rea så självklart slog man till! 90 kr kostade den, och dessutom s...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se