jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 15 oktober 2020

Inskolningen fortsätter för fullt

Av jempa - Torsdag 15 okt 12:20

En bild från igår när vi lekte på lekparken hemma vid oss. Jasons förskola i bakgrunden :)

Jag har ju inte bloggat på några dagar.
Men iallafall så har vi äntligen kunnat fortsätta med inskolningen efter Jasons förkylning. Hela förra veckan var han ju sjuk och innan dess hann vi vara på förskolan i tre dagar.

Så det känns som att vi fick börja om.
Vi har, som tur är, fått dispens o får vara med inne i vissa lokaler, med Jason. Han är inte riktigt trygg nog att vara själv utan oss där.
Utomhus däremot går det mycket bättre. Han ser när vi vinkar hejdå och bryr sig inte utan fortsätter att leka, så det är toppen! Han är verkligen en utomhuskille! :)

Så det är inne det är lite körigare. Han vill gärna ha en nära, och att man ska hålla hans hand o ibland även bära han.

Idag gick jag undan, bara en liten bit så han ändå kunde se mej, och han lekte på med en annan kille i kanske 7 minuter. Men sen från ingenstans så började han storgråta. Men då var det toppen att jag fanns där på plats, så han blev ju tröstad jättefort o kunde fortsätta leka.
Jag gillade verkligen att pedagogen ändå var först på plats för att försöka trösta han, det är ju det man som förälder vill!
Men han såg ju mig då så då vare ju mig han ville till. Men jag tror det kommer ge sej efter någon vecka!

Det känns ju som att man har börjat om denna vecka, o att dom tidigare tre dagarna innan hans förkylning är lite "borträknade", så jag tror vi kommer ha inskolning även hela nästa vecka.

Lillgubben, han är ju trött också eftersom han sover sämre nu på nätterna åxå, pga alla intryck (och så även det där utvecklings-språnget han är i!). Så nu sover han som en stock, haha :)
Men vi kämpar på! Och hoppas morgondagen går lite bättre.

Så himla fint ute nu! Tänk om dom där löven ändå fick sitta kvar på träden!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 okt 18:40

Minusgrader idag så då var det skönt att ha en gosig, stickad polotröja på sig! Jag o Jason for hem till mina föräldrar idag. Mamma hade bakat tekakor, så då vill man ju gärna komma på besök ;) så gott! Jasses outfit är en blandning av Min...

Av jempa - Fredag 23 okt 18:50


Den här kappan från Nelly/Only är på väg hem till mig. Tycker den ser så mysig ut med huvan :) Hoppas den sitter bra! ...

Av jempa - Torsdag 22 okt 09:47

Har beställt ytterplagg till Jason från Kuling. På babyshop.se har dom höstrea med massa fina kläder för höst o vinter, hur bra?! Denna vinteroverall, alltså hur fin?! Och den ser så himla vsrm o gosig ut! Ett stort plus att den är "Bäst i t...

Av jempa - Söndag 18 okt 21:01


Innan gåbingon, väntar på familjen Rautakorpi :) Idag var vi på gåbingo i Kovland. Det var kallt o dom första snöflingorna föll, så Jason fick inviga sin nya overall som mamma fyndade åt oss på Lindex i våras. Och jag tog vinterjackan, så bra...

Av jempa - Lördag 17 okt 22:41

Jaa, håll i hatten! Jag har fyndat kläder, TILL MIG! Haha :) Äntligen, typ! Annars är det ju alltid Jason som har tur på den fronten :) Jag såg att GT hade rea o snubblade över denna tuffa denimklänning, som det var 70% rea på! Asnajs! Den kostar ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se