jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2020

Mysig lördag!

Av jempa - Lördag 10 okt 23:01

Idag har vi haft en riktigt feel good-dag!

Mamma o pappa kom hit efter Jasons lunchvila.
Det var toppenväder idag, solen sken och det var så skönt ute! Så då passade vi på att ta en promenad alla 5.
Vi gick runt här i kvarteren i Skönsmon och avslutade med att köpa med middag från pizzerian.
Jag tog kycklingsallad, den är faktiskt grym! David tog kebabskrov o mamma o pappa tog varsin pizza. Gotttttt!

Sedan dök Davids föräldrar förbi också på kaffe o fika, så det var kul! Inte så ofta alla träffas samtidigt, blir ju mest på kalas o så.

Nu ikväll somnade Jason direkt då jag la ner han, kring 19.15, smidiga nattningar är verkligen dröm! Så han var tröttis, den lilla sötproppen!

Imorgon ska vi träffa Elin med familj igen, det blir kuul! Ser vi alla fram emot :)

Ha en skön helg alla!

Jason har sitt nya fleece-set för första gången, så fint! Och som han älskar att åka i den trehjulingen, han sitter tyst o njuter hela tiden och jag tror man kan gå hur långt som helst med han i den, haha :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 okt 18:40

Minusgrader idag så då var det skönt att ha en gosig, stickad polotröja på sig! Jag o Jason for hem till mina föräldrar idag. Mamma hade bakat tekakor, så då vill man ju gärna komma på besök ;) så gott! Jasses outfit är en blandning av Min...

Av jempa - Fredag 23 okt 18:50


Den här kappan från Nelly/Only är på väg hem till mig. Tycker den ser så mysig ut med huvan :) Hoppas den sitter bra! ...

Av jempa - Torsdag 22 okt 09:47

Har beställt ytterplagg till Jason från Kuling. På babyshop.se har dom höstrea med massa fina kläder för höst o vinter, hur bra?! Denna vinteroverall, alltså hur fin?! Och den ser så himla vsrm o gosig ut! Ett stort plus att den är "Bäst i t...

Av jempa - Söndag 18 okt 21:01


Innan gåbingon, väntar på familjen Rautakorpi :) Idag var vi på gåbingo i Kovland. Det var kallt o dom första snöflingorna föll, så Jason fick inviga sin nya overall som mamma fyndade åt oss på Lindex i våras. Och jag tog vinterjackan, så bra...

Av jempa - Lördag 17 okt 22:41

Jaa, håll i hatten! Jag har fyndat kläder, TILL MIG! Haha :) Äntligen, typ! Annars är det ju alltid Jason som har tur på den fronten :) Jag såg att GT hade rea o snubblade över denna tuffa denimklänning, som det var 70% rea på! Asnajs! Den kostar ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se