jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 6 oktober 2020

Piggare kille!

Av jempa - Tisdag 6 okt 10:05

På lördagkväll blev Jason förkyld. Och sen dess har han haft hosta o varit snorig, ingen feber tack o lov!

Så inskolningen blev ju såklart avbruten, så tråkigt! Men vi fokuserar på att kurera oss här hemma nu.

Inatt sov han iallafall bättre än tidigare o ingen täppt näsa heller, så sköönt!

Han har inte heller hostat något än idag, och har inte heller någon snorig näsa, så vi håller tummarna för att det vänt! (Börjar bli smått äcklad av att suga ut hans snor med nässugen nu, haha)

Han är mycket piggare iallafall och det är så skönt! :)

Igår skulle jag få ett paket från H&M hemlevererat mellan 9.30-14.30 Men vid 15 fick jag ett sms att det inte kunde levereras pga tidsbrist (?!)... Okej, tänkte att jag får väl välja en ny tid för leverans då.
Ne för imorse fick jag ett mail att paketet fanns för utlämning i Birsta! Asså! Postnord förvånar en inte längre! Jag hade lixom valt hemleverans?!

Så ringde dom nyss o det gick att ordna etn ny leverans, så det ska (eller?) komma idag mellan 9.30-14.30 Så får väl hoppas det då..

Kan visa er beställningen sen :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 okt 18:40

Minusgrader idag så då var det skönt att ha en gosig, stickad polotröja på sig! Jag o Jason for hem till mina föräldrar idag. Mamma hade bakat tekakor, så då vill man ju gärna komma på besök ;) så gott! Jasses outfit är en blandning av Min...

Av jempa - Fredag 23 okt 18:50


Den här kappan från Nelly/Only är på väg hem till mig. Tycker den ser så mysig ut med huvan :) Hoppas den sitter bra! ...

Av jempa - Torsdag 22 okt 09:47

Har beställt ytterplagg till Jason från Kuling. På babyshop.se har dom höstrea med massa fina kläder för höst o vinter, hur bra?! Denna vinteroverall, alltså hur fin?! Och den ser så himla vsrm o gosig ut! Ett stort plus att den är "Bäst i t...

Av jempa - Söndag 18 okt 21:01


Innan gåbingon, väntar på familjen Rautakorpi :) Idag var vi på gåbingo i Kovland. Det var kallt o dom första snöflingorna föll, så Jason fick inviga sin nya overall som mamma fyndade åt oss på Lindex i våras. Och jag tog vinterjackan, så bra...

Av jempa - Lördag 17 okt 22:41

Jaa, håll i hatten! Jag har fyndat kläder, TILL MIG! Haha :) Äntligen, typ! Annars är det ju alltid Jason som har tur på den fronten :) Jag såg att GT hade rea o snubblade över denna tuffa denimklänning, som det var 70% rea på! Asnajs! Den kostar ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se