jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 8 juli 2020

Mysig födelsedag!

Av jempa - Onsdag 8 juli 09:24

Gårdagen var jättemysig!
Det började med att David och Jason sjöng o gav mig frukost på sängen! Myyys!!

Jag fick presentkort på Södra Berget, så det blir övernattning o spa där för mig o David framöver. Sån bra present!! Tack älskling!

Sen låg jag kvar i sängen o scrollade lite på mobilen. David bytte blöja på Jason o lät han vara lite blöjfri ett tag för att få lufta sig lite. Då kommer Jason in till mig i sovrummet, o så hör jag hur det porlar.. då står han o kissar på mattan, åhnej! Haha!
Att det alltid ska kissas på mattorna, aldrig på golvet lixom.

Så där var man uppe ur sängen iaf. Men en supermysig morgon vare! :)

Sedan kom familjerna våra på lite födelsedagsfika! Fick fina presenter också :)

Jason är inte supertaggad på att vara i famnen just nu, han vill helst bara springa omkring, haha :)

Sen till middag beställde vi burgare från Bastard Burger. Nina o Jocke käkade med oss, o avslutade med tårta.

Sen på kvällen tittade jag o David på filmen Murder mystery. Den var rolig! Se den vetja, finns på Netflix. Adam Sandler o Jennifer Aniston är med. :)

En riktig toppendag hade jag! Och ett år äldre får man bli, underbart! :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 6 aug 08:29


Jason var med om en liten olycka häromdagen. Han snubblade på mattkanten, o med nappen i munnen o föll pladask rakt ner i golvet :( Och började blöda, så läskigt! Huga, lillkillen våran. Det gör verkligen ont i mammahjärtat när det händer olyckor!...

Av jempa - Söndag 2 aug 19:01

Vi har haft en tokbra helg! Jag fick ju presentkort på Södra Bergets hotell av David när jag fyllde år, tanken var att jag skulle få koppla av där själv o få sova ut, typ. Men det kändes roligare att göra något tillsammans, plus att syrran kunde t...

Av jempa - Torsdag 30 juli 22:34

Har fastnat lite för sweatshirt med snygga prints, till Jason asså. Det finns så många fina tröjor! Här kommer ett gäng, från H&M och Lindex: Denna beställde jag till han från H&M för någon vecka sedan, o igår kom den. Riktigt snygg, tycker även...

Av jempa - Lördag 25 juli 20:54


Idag for vi till IKEA för att köpa trådbackar. Vi gick raka spåret till Ta själv-lagret och plockade det vi behövde. Och sedan självscanningen, tror vi var inne där 5 minuter, haha rekord :) så det var skönt! Sedan blev det mathandling på Coop...

Av jempa - Onsdag 22 juli 10:07

Jason är i behov av ett par sneakers i en stl större, stl 20. Plus att han behöver svarta, enkla leggings. Så jag spanade på H&M och klickade hem detta (blev lite mer, haha): Han har dessa fast i vitt/beige i stl 18/19, och dom är kanon (förutom ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se