jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 6 juni 2020

Middag ute!

Av jempa - 6 juni 2020 08:46

Igår lyxade vi till det med en spontanmiddag på Estreet. Syrran kunde vara med Jason så det var perfekt!

Middagen var såå god! Jag åt lammytterfile och David tog oxfilé, och potatisgratäng till det. Såååå gott tyckte vi bägge!

Jamen ni ser ju själva vad gott de va!

Det hade gått jättebra med Jason också, han stortrivs med syrran så det är så skönt! Han vart inte ens superglad när vi kom o hämtade han, haha! Så det är ju ett bra tecken :)

Jag hann springa in på H&M för att lämna tillbaks två klänningar, o hittade ett par träningstights också där men dom var lite stora så dom måste jag åxå lämna tebax *går bra nu, lol*
H&M har ju stängt igen deras provrum, så kan tänka mig de blir många returer för dom att hantera.

Avslutade fredagskvällen med en film på Netflix, men den var dålig, minns inte ens vad den hette..
Men en supermysig fredag blev det ändå! :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24
25
26 27 28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards