jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 1 februari 2020

Mysig lördag!

Av jempa - Lördag 1 feb 22:17

Vilken toppenlördag vi haft!

Vi började med brunch på Pinchos (jaaa, dom har börjat servera brunch! Asnajs!) tillsammans med min syster och hennes kille, och svärföräldrarna. Så mysigt, och gott!

Efter Pinchos så åkte jag, David och Jason ut till birsta.
Vi började med IKEA. Där köpte vi en liten kastrull, galgar, förvaringsplastlådor, golvskydd i plast (att ha under Jasons matstol, för att lätta torka upp spillrester och för att skydda mattan), gråa badlakan, morgonrock och tofflor :) jag älskar deras tofflor men dom blir fort sunkiga. Tur dom bara kostar en tjuga ;) Hm.. köpte vi något mer där? Ne jag tror jag fick med allt.

Här ser ni tofflorna, morgonrocken och badlakanen som vi köpte. Man älskar ju grått? Haha :)

Sedan blev det en sväng in på Rusta.
Vi köpte gardistång och öljettgardiner till Jasons rum.
Och korgen här ovan, den är i samma serie som korgarna jag redan har där, så då blev jag ju tvungen att ha även denna.
Jag äääälskar korgar! Speciellt sånna med lock så man kan dölja skiten :D

Efter Rusta så avslutade vi vår Birsta-vistelse på Lekia.
Vi köpte en boll och en leksaks-smartphone till Jason :)
Lillkillen våran, han var så himla duktig o snäll idag. Han älskade Pinchos! Så mycket kul att titta på där :)
Och överallt vi var i Birsta så var han på bra humör, han jollrade och gjorde massa söta (och HÖGA) gulliga läten, haha, så rolig när han gör så! Somnade även i barnvagnen på slutet så det var kanon.

Jag avslutade lördagen med Mello i soffan. Såg ni det? David tog en cykeltur istället, han gillar inte Melli, hehe, jag e inte heller världens fan men det är kul med appen där man kan tippa o rösta.

Aja, nu måste jag snart sova! Natti natti!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 5 april 20:30

Idag har vi varit på Mio, Jysk och IKEA. För att köpa grejjer till balkongerna. Är så taggad på att få inreda där ute! :) Mattan här ovan köpte vi på Mio, älskar både färgerna och mönstret. Det ska vi ha utemöblerna från Jysk på, dom som ni se...

Av jempa - Fredag 3 april 22:29


Så fina! Från Hemtex/Little roomies. Idag tog jag elcykeln in till stan för att hänga lite med syrran. Det var premiärturen och det gick så bra, cykeln går ju hur fint som helst! Rullar så mjukt och det är så jäkla kul med elcykel alltså!! Man ba...

Av jempa - Söndag 29 mars 22:02

Igår var jag, syrran och hennes pojkvän ut till Birsta. Jag köpte en del prylar på Jysk till balkongerna. Bland annat lite konstgräs och krukor till dessa. Skulle spana efter ett caféset att ha på framsidan men hittade inget jag verkligen gillade....

Av jempa - Torsdag 26 mars 07:35

Igår var vi på Rusta för att framförallt spana efter lite konstväxter att ha på balkongerna, men vi hittade tyvärr inga som föll oss i smaken. Däremot hittade vi denna korg som funkar för utomhusbruk, och tre vita filtar som blir bra till utemöbl...

Av jempa - Måndag 23 mars 06:38


Jason var så söt i jackan! O huvan var lixom som en mössa ju, satt kanonbra! Gullongen! ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se