jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 1 februari 2020

Mysig lördag!

Av jempa - Lördag 1 feb 22:17

Vilken toppenlördag vi haft!

Vi började med brunch på Pinchos (jaaa, dom har börjat servera brunch! Asnajs!) tillsammans med min syster och hennes kille, och svärföräldrarna. Så mysigt, och gott!

Efter Pinchos så åkte jag, David och Jason ut till birsta.
Vi började med IKEA. Där köpte vi en liten kastrull, galgar, förvaringsplastlådor, golvskydd i plast (att ha under Jasons matstol, för att lätta torka upp spillrester och för att skydda mattan), gråa badlakan, morgonrock och tofflor :) jag älskar deras tofflor men dom blir fort sunkiga. Tur dom bara kostar en tjuga ;) Hm.. köpte vi något mer där? Ne jag tror jag fick med allt.

Här ser ni tofflorna, morgonrocken och badlakanen som vi köpte. Man älskar ju grått? Haha :)

Sedan blev det en sväng in på Rusta.
Vi köpte gardistång och öljettgardiner till Jasons rum.
Och korgen här ovan, den är i samma serie som korgarna jag redan har där, så då blev jag ju tvungen att ha även denna.
Jag äääälskar korgar! Speciellt sånna med lock så man kan dölja skiten :D

Efter Rusta så avslutade vi vår Birsta-vistelse på Lekia.
Vi köpte en boll och en leksaks-smartphone till Jason :)
Lillkillen våran, han var så himla duktig o snäll idag. Han älskade Pinchos! Så mycket kul att titta på där :)
Och överallt vi var i Birsta så var han på bra humör, han jollrade och gjorde massa söta (och HÖGA) gulliga läten, haha, så rolig när han gör så! Somnade även i barnvagnen på slutet så det var kanon.

Jag avslutade lördagen med Mello i soffan. Såg ni det? David tog en cykeltur istället, han gillar inte Melli, hehe, jag e inte heller världens fan men det är kul med appen där man kan tippa o rösta.

Aja, nu måste jag snart sova! Natti natti!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 23 feb 23:01


Tradera alltså, att jag inte tänkt på det innan! Finns ju såklart massa fina o fräscha bebisplagg där! Sjukt bra ju, speciellt den här tiden i början när barnet växer så det knakar o vips är han 3 storlekar större typ :) Så här ovan ser ni v...

Av jempa - Fredag 21 feb 21:22


Sån härlig dag! Solen har visat sig en hel del idag och det har varit lite vårkänsla i luften! Älskar att man nu på promenaderna kan höra fåglarna kvittra och vatten droppar från taken! Jason och jag klev upp vid 09.30 idag, såå skönt!! Det va...

Av jempa - Onsdag 19 feb 11:19


Vi är fortfarande på jakt efter ett soffbord, just nu har vi bara två ostabila sidobord som får fungera som soffbord, men nu när Jason börjar dra sig upp vid möbler så är det verkligen inte säkert. Vi sålde vårt förra soffbord innan vi flyttade,...

Av jempa - Fredag 14 feb 22:32

Livets mysigaste Alla hjärtans dag har jag haft! Den första tillsammans med Jason! ?? På förmiddagen så tog vi det lugnt hemma. Jason börjar dra sig upp nu och han älskar att stå upp i spjälsängen, hans ögon lyser verkligen av stolthet och han...

Av jempa - Tisdag 11 feb 19:42

Blev lite besviken på filten jag beställde, jag trodde den var i typ samma vita nyans som kuddfodralet hör ovan som jag också beställde, o som jag älskar! Men filten var dessvärre lite "gulare" vit så den passar inte i soffan. Däremot fick den ham...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2020
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se