jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 januari 2020

God mat och en gåstol!

Av jempa - 29 januari 2020 21:36

Tjoo på er!

Onsdag idag och veckorna verkligen bara susar förbi känns det som!

I Måndags fick vi Linas Matkasse-leverans igen, tror det är tredje gången vi får den nu så det är kul.
Så idag gjorde vi tagliatelle med kassler och ädelostsås. Suupergott verkligen!

Igår så överraskade David mig (och Jason!) med en gåstol som han hade hittat på Marketplace o åkt o köpt! Så roligt!

Dock så tycker våran kille att den är lite läskig, så han har inte riktigt provat den än. Eller jo, det har han ju typ, iaf nu ikväll så satt han i den i kanske 5 minuter iaf så det går helt klart åt rätt håll! :)
Blir nog roligare när han förstår grejen med den.
Just nu har han fullt upp med alla lampor som blinkar o alla ljud! :)

Nu ska jag se ett avsnitt av Love Island Australia, det är så bra! :D Sen blir det sovdags.

Kram på er!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards