jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juli 2019

Av jempa - 25 juli 2019 17:53

Slår på stort o bjuder på en liten dagens! Lääänge sen!
Skjortklänning - Gina Tricot
Sandaler - Sweeks
Väska - Louis Vuitton

Av jempa - 19 juli 2019 09:16

Är så taggad på ny inredning sedan när vi flyttar! Det vi absolut behöver är en ny soffa och nytt matbord + stolar. Tipsa gärna om snygga möbler :)
det är något liknande detta jag är ute efter i inredningsstil (sorry för fult kollage/moodboard men gjorde det lite snabbt bara):

Alltså ljust och mycket naturfärger, älskar korgar också! Plus en del gröna växter. Borde kunna bli bra tror jag!

Av jempa - 15 juli 2019 11:24

Jag rensar ju som tusan nu inför flytten och slänger, skänker och säljer bort en massa saker o kläder :)
Gå gärna in o kika på Marketplace på Facebook om du hittar något du gillar. 

Dessa prylar ovan är det som finns ute just nu, men jag rensar hela tiden så jag lägger upp nya grejer då och då.
Har sålt kilklackar från Tamaris, en camoparkas (alldeles nyss faktiskt), Gilmore Girls (hela serien), Michael Kors-plånbok med mera så det är bra skit ;) det mesta är lixom i bra skick.

Av jempa - 13 juli 2019 10:12

Har kommit fram till att dom bebiskläder jag gillar bäst finns på Kappahl! Då menar jag inte Newbie utan från just Kappahl. Även om Newbie har sjukt fina plagg så är Kappahls lite mer min stil, lite tuffare :) visar mina favoriter! (Som är typ varenda plagg, haha) Mycket camo blire! :D

Vill ha typ allt! :)

Och dessa är Jasons favoriter:

Den där jumpsuiten är verkligen en favorit, den får han ha på sig så mycket som möjligt innan han växer ur den ;) Det är ju rätt säsong för den nu också.
Gillar Kappahls pyjamaser också, men jag tycker dom passar bättre som onepieces, dom är lite för täta för Jason att sova i, speciellt i våran lägenhet som blir så varm nu på sommaren.

Av jempa - 11 juli 2019 00:24

Ser på besöksstatistiken att jag fått en del nya läsare, så himla roligt! Välkomna till min lilla blogg! :) som faktiskt har några år på nacken, typ 10-11 år. Galet!
Har dock inte bloggat konstant utan det har blivit en del pauser genom åren men sen Jason kom till oss så känns det roligt att blogga igen! :) Hoppas ni vill hänga med oss här på bloggen framöver. Vi har ju en del som händer, bl.a en flytt till en nyproduktions-lägenhet i höst. Det ser vi verkligen fram emot (o all ny inredning o nya möbler, hihi!). Tar mer än gärna emot tips på sköna soffor och bra matgrupper!

Nu ska jag sova! Nattii!

Älskar barnvagnspromenaderna!

Av jempa - 4 juli 2019 21:55

Jason har varit i farten igen ;) han har fyndat lite nya plagg på stan ikväll. Han har ju vuxit lill-farbrorn våran så nu har han storlek 62, så der var dags för en liten shoppingrunda. Jag tyckte rean på stan var riktigt bra, och då har den ju ändå hållt på ett tag. Kul!
Här har ni dagens fynd:

Detta hittade vi på Lindex, svarta mjukisbyxor och en ljusgrön body. Lindex har 20% extra på rean nu *tips*
Hade velat haft en svart munkjacka också men det fanns ingen munkjacka öht i hans stl i hela stan, synd.


Dessa 4 plagg hittade vi på Kappahl/Newbie. Färgerna kommer inte riktigt fram på bilderna men det är iaf en blå t-shirtbody och en body med ljusblå/turkosa isbjörnar. Två jeans, hehe, så himla gulliga ju, den till vänster är för stor för han nu men blir ju bra framöver.

Av jempa - 3 juli 2019 00:31

Titt lillsötisen! Igår blev han 2 månader! Tänkte skriva idag först men upptäckte ju att klockan var visst över tolv. Ja tiden går fort och Jason utvecklas hela tiden, det är så himla kul o se! Han ler mot oss varje dag nu och han småpratar med den gulligaste, ljusaste rösten jag någonsin hört! Det är så otroligt sött att man nästan spricker! Lilltungan far ut o in emellanåt också, hehe, så gjorde tydligen jag med när jag var liten :)

Idag har vi haft en riktig mysdag! Började med att Jason sov från typ 23.30 igår och vakna vid 6.15 imorse o ville ha käk, såå skönt! Annars brukar han vakna vid 03 tiden o vilja äta men nu fick vi ju nästan en vanlig natts sömn, loved it! Sen somna vi om till typ 10 :)
Vid 13 tiden kom svärmor förbi en kortis o sa Hej, kul! Sen strax efter att hon gått så kom pappa/morfar förbi, han var här i typ 2 timmar, så de va mysigt!

På kvällen tog jag o Jason en skön promenad på 3,5 kilometer. Vi började med att gå till bolagsverket för att ge David en matlåda (han jobba kväll) sen gick vi vidare.

Ja, dagen har varit riktigt bra! Nu ska jag sova, ögonen går i kors typ!
Natti natti!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards