jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 3 juli 2019

2 månader igår!

Av jempa - Onsdag 3 juli 00:31

Titt lillsötisen! Igår blev han 2 månader! Tänkte skriva idag först men upptäckte ju att klockan var visst över tolv. Ja tiden går fort och Jason utvecklas hela tiden, det är så himla kul o se! Han ler mot oss varje dag nu och han småpratar med den gulligaste, ljusaste rösten jag någonsin hört! Det är så otroligt sött att man nästan spricker! Lilltungan far ut o in emellanåt också, hehe, så gjorde tydligen jag med när jag var liten :)

Idag har vi haft en riktig mysdag! Började med att Jason sov från typ 23.30 igår och vakna vid 6.15 imorse o ville ha käk, såå skönt! Annars brukar han vakna vid 03 tiden o vilja äta men nu fick vi ju nästan en vanlig natts sömn, loved it! Sen somna vi om till typ 10 :)
Vid 13 tiden kom svärmor förbi en kortis o sa Hej, kul! Sen strax efter att hon gått så kom pappa/morfar förbi, han var här i typ 2 timmar, så de va mysigt!

På kvällen tog jag o Jason en skön promenad på 3,5 kilometer. Vi började med att gå till bolagsverket för att ge David en matlåda (han jobba kväll) sen gick vi vidare.

Ja, dagen har varit riktigt bra! Nu ska jag sova, ögonen går i kors typ!
Natti natti!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 19 juli 09:16

Är så taggad på ny inredning sedan när vi flyttar! Det vi absolut behöver är en ny soffa och nytt matbord + stolar. Tipsa gärna om snygga möbler :) det är något liknande detta jag är ute efter i inredningsstil (sorry för fult kollage/moodboard men ...

Av jempa - Måndag 15 juli 11:24


Jag rensar ju som tusan nu inför flytten och slänger, skänker och säljer bort en massa saker o kläder :) Gå gärna in o kika på Marketplace på Facebook om du hittar något du gillar. Dessa prylar ovan är det som finns ute just nu, men jag rensar hel...

Av jempa - Lördag 13 juli 10:12

Har kommit fram till att dom bebiskläder jag gillar bäst finns på Kappahl! Då menar jag inte Newbie utan från just Kappahl. Även om Newbie har sjukt fina plagg så är Kappahls lite mer min stil, lite tuffare :) visar mina favoriter! (Som är typ varend...

Av jempa - Torsdag 11 juli 00:24

Ser på besöksstatistiken att jag fått en del nya läsare, så himla roligt! Välkomna till min lilla blogg! :) som faktiskt har några år på nacken, typ 10-11 år. Galet! Har dock inte bloggat konstant utan det har blivit en del pauser genom åren men s...

Av jempa - Torsdag 4 juli 21:55

Jason har varit i farten igen ;) han har fyndat lite nya plagg på stan ikväll. Han har ju vuxit lill-farbrorn våran så nu har han storlek 62, så der var dags för en liten shoppingrunda. Jag tyckte rean på stan var riktigt bra, och då har den ju ändå ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se