jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2016

VIP-shopping på H&M

Av jempa - 28 oktober 2016 19:30

Imorse klockan 07 hann jag in en snabbsväng på H&M innan jobbet, dom hade nämligen VIP-shopping med frukost. Så mysigt med sånna happenings tycker jag! Det var 20% rabatt på allt så jag slog till på mc-bootsen jag spanat på ett tag och den rosa halsduken som jag också bloggat om för ett tag sen. Gillar verkligen att den är cremefärgad på ena sidan, snyggt! 99 pix kostar den, grymt deh ;)


Annars då? Vad gör ni ikväll? Jag bara chillar o ser på youtube.
Har nyss duschat och b-u-s'at mig så nu slipper jag va blekfis! David är på Bolagsverket-fest så han lär nog ha ont i håret imorn.. Menmen, imorn ska jag o mami ha mysdag på Birsta City :D ska kolla efter 2 krukor och tandtråd! Bl.a :)

o sen har jag lyckats boka tvätt-tid imorn å.. Alla tider var upptagna så fick ta det som fanns typ, men tror inte det e så mkt som ska tvättas så det går nog fort eller att jag bara bokar om till en tid längre fram.

Aja! Ni får ha en skön helg! :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards