jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 7 juli 2016

Lite av shoppingen i New York

Av jempa - 7 juli 2016 13:37

Ni vill säkert se vad jag shoppade i NY, så här har ni en del av shoppingen (kläderna o skorna är inte med):

- Michael Kors väskan jag fyndade på Woodbury Outlet.
- Handkrämer och en stor makeupväska från Victorias Secret
- 10 par trosor från Victorias Secret/PINK, det var erbjudande 5 par för 27 dollar så de e klart man plockar på sig. Så jekla sköna trosor!
- Klockan från Michael Kors som jag fick av hjärtat.
- Doftljus (Sunny Coconut), body lotion, duschcreme, tvål och handlotion från Bath & BodyWorks.
- Doftljus från Yankee Candle. Doften Pacific Coconut. Luktar så sjukt gott och ja, jag gillar kokos ;)
- Contour-kit från Anastasia Beverly Hills. Kostade 40 dollar, så najs! Här i Sverige kostar detta kit 650 spänn!
- Solglasögon från Guess.
- Lipbalm från eos.
- Foundations, concealer o läppstift från Maybelline. Halva priset motför här hemma!
- Concealer från CoverGirl.

Ja det var lite smått o gott från resan :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 10 nov 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - Måndag 31 okt 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Av jempa - Onsdag 12 okt 21:53

Oktober är ju absolut den allra finaste höstmånaden! Promenaderna nu är så härliga :) Gillar också att jag kan börja gå lite i skogen nu, för känns som att ormarna har börjat dra sig undan? Jag e fan rädd för att gå i skogen på sommaren just för a...

Av jempa - Söndag 25 sept 20:55

Har haft en sån himla mysig söndag! Började dagen med att jag och Leon åkte iväg på babyrytmiken klockan 8.30. Tiiidigt, men faktiskt en rätt mysig start på dagen: massa glada bebisar samlade för att sjunga gölliga bebisvisor, typ :) Och sen e...

Av jempa - Fredag 9 sept 13:38

För några veckor sedan var jag och köpte lite ny inredning. Var in på två lokala butiker här i Sundsvall och hittade så mkt fint! På Hem fina Hem köpte jag det beiga fodral till höger. Älskar! Och fick ett tips på Instagram om att butiken F...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se