jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 17 maj 2020

Mysig helg!

Av jempa - Söndag 17 maj 21:22

Söndagkväll igen då, går inte veckorna väldigt fort? Jag börjar redan gruva mig inför att börja jobba igen till hösten :/ Ny chef dessutom gör inte saken bättre. Gruvsamt.. Jag vill vara med Jason jämt!! Hehe :)

Men helgen var mysig iaf! Jag och Jason hälsade på Pia o hennes sambo i deras nya hus igår, det var kul!
Jasse älskade tomten med alla fina blommor, gräs o löv :) Haha, allt är ju superspännande för han nu, det e ju en massa nytt för han att upptäcka.

Jag måste fixa nåt bra skalset åt han så han verkligen kan leka o blöta ner sig :)

Men vad rekommenderar ni, skalset eller galon/regnkläder? Eller kanske bägge?
Ska kolla Tradera...

Har precis gjort en sån där fot-exfoliering. Det är så najs!! Det är som en strumpa med massa klet i som man har foten i ett tag, sen om typ 4-5 dagar kommer all död hud att börja lossna från fötterna. Det funkar verkligen! O man har fina, lena babyfötter i sommar. Kanon är det! :)

Ne, nu aka jag sova. Hoppas på en bättre natt inatt än den föregående.. Jason bestämde sig för att vara vaken mellan 01-02 bara sådär lixom.. känns som han är i en ny dålig sömn-period igen.
Hoppas den går över snart, eller att den redan gjort det :)
Natti nattii!

 
 
Ingen bild

Ulrika

Måndag 18 maj 21:28

Skulle rekommendera både och. Skalkläder är kanon i de flesta väder men galon om det är riktigt blött ute. Galon är däremot inte bra att ha om det inte är blött/regnar eftersom materialet inte andas. Båda behövs iaf när det är dags att börja förskolan :)

jempa

Måndag 18 maj 21:44

Tack för din kommentar! Bra med lite tips! :) Ja, det lutar åt ett skalset först o främst iaf, verkar så himla användbart!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 2 aug 19:01

Vi har haft en tokbra helg! Jag fick ju presentkort på Södra Bergets hotell av David när jag fyllde år, tanken var att jag skulle få koppla av där själv o få sova ut, typ. Men det kändes roligare att göra något tillsammans, plus att syrran kunde t...

Av jempa - Torsdag 30 juli 22:34

Har fastnat lite för sweatshirt med snygga prints, till Jason asså. Det finns så många fina tröjor! Här kommer ett gäng, från H&M och Lindex: Denna beställde jag till han från H&M för någon vecka sedan, o igår kom den. Riktigt snygg, tycker även...

Av jempa - Lördag 25 juli 20:54


Idag for vi till IKEA för att köpa trådbackar. Vi gick raka spåret till Ta själv-lagret och plockade det vi behövde. Och sedan självscanningen, tror vi var inne där 5 minuter, haha rekord :) så det var skönt! Sedan blev det mathandling på Coop...

Av jempa - Onsdag 22 juli 10:07

Jason är i behov av ett par sneakers i en stl större, stl 20. Plus att han behöver svarta, enkla leggings. Så jag spanade på H&M och klickade hem detta (blev lite mer, haha): Han har dessa fast i vitt/beige i stl 18/19, och dom är kanon (förutom ...

Av jempa - Söndag 19 juli 19:24

Idag for jag och Jason in till stan, dels för att jag behöver köpa nya bhar (tråkigaste ever att lägga pengar på, typ) men också för att hälsa på syrran o Jocke. Är bra om Jason bekantar sig mer med hennes lägenhet osv inför den där helgen då jag...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se