jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 24 april 2016

Fynd från Nelly och en trevlig kväll!

Av jempa - 24 april 2016 10:07

Godmorgon finisar!

Kör en bloggning såhär på morgonen, vaknade för typ 20 min sen. Skönt!

Fyndade denna jacka från Nelly i veckan, 50% off! We like! Men såg nu på deras sida att den höjts till ordinarie pris igen! Konstigt! Är ju en höstjacka typ.. Aja, så nu kostar den 800kr igen tydligen. Tur för mig som hann haffa den :) har kollat på den rätt länge o det har varit halva priset då med.
Jajja! Nog om den!

Igår träffade vi Sandra o Goran! Vi käkade middag på Brasserie Verket och hade supertrevligt, snackade resor och hade kunnat fortsatt surra hela natten :D så roligt när man kan dela med sig av varandras upplevelser o erfarenheter vid resor. Fick en massa bra tips inför NY också.
Åt oxfilé och den var bra, potatisgratängen däremot var lite bränd :/ men hur som helst så var det en mysig kväll!

Idag blir det prommis upp till Davids päron, hoppas verkligen vädret är bättre än vad det varit dessa dagar nu. Hagel, snö, regn o sol på en o samma dag lixom. Snacka om April-väder deluxe :)

Ha en fin söndag!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards