jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 17 juni 2015

Av jempa - 17 juni 2015 21:39

Idag var vi på Davids farmors begravning :( Så himla sorgligt men ändå jättefint!

Davids föräldrar bjöd på italiensk buffé efteråt och det spelades även dragspel, verkligen fint och tur med vädret också!

Nu ska jag snart sova, man blir verkligen trött mentalt sånna här dagar..
Natti natti på er!

Av jempa - 17 juni 2015 19:46

(Ursäkta för bildkvalitén vill jag börja med att säga, dom är tagna med iPaden..)

Ja, nu har jag haft min nya mobil ett tag, typ två veckor eller vad kan det va? Ja, så vad tycker jag egentligen om den? Jag var ju skeptisk till märket LG först men David övertygade mig om att den skulle va bra skit, jag har haft en LG-mobil förut, för flera år sedan då videosamtal var nytt o stort och jag minns väl egentligen inget speciellt av just den mobilen men den kan inte ha varit helt kass för sånt minns man ju.

Iallafall, det första man lägger märke till är ju såklart att den är lite lätt böjd, vilket jag tycker är rätt så bad ass ;) samma gäller bakstycket i läder, så snyggt! Den där böjningen är inte bara snygg utan det gör även att den ligger skönt i handen.
Och om vi ska snacka om insidan så är detta Android, så egentligen skiljer den sig ju inte så mycket mot Samsung S4 som jag hade innan (ja förutom att den är mycket snabbare, 6kärnig processor, går fort som Zlatan kan jag lova) men det är ju ändå ett annat märke så lite egenheter finns det ju.
Kameran är viktig för mig och den här tar så mycket bättre bilder än gamm-Samsungen. Och en rolig grej med kameran är att om jag vill fota så kan jag säga "cheese" eller "smile" om jag tycker det är jobbigt att använda fingret :) alltså jag äääälskar sånna smarta funktioner! Den kom faktiskt väl till pass när jag skulle ta en selfie och kom inte åt avtryckarn :) jag kan även ta upp handen och först ha den som en knytnäve och sedan öppna upp handen då känner kameran av det och börjar räkna ner från 3 och sedan fotar den. Och dessa funktioner funkar verkligen också, så det är inget halvdant. Love it!
Och just det! En annan smart grej är att man kan ställa in så att varje gång jag stoppar in mina hörlurar i den så startar den automatiskt igång Spotify! Också bra!
Något negativt har jag inte uppmärksammat, inte än åtminstone. Jo just det, jag såg en review på youtube om denna och han sa att det var en gorilla3 glas istället för gorilla4 som är de nyaste, visst hade det varit roligt om det var de senaste eftersom det faktiskt är den nyaste (tror det?) mobilen ute nu, så det är lite konstigt men det har ju inget med upplösningen att göra, den kan ju visa 2k :) o de e värre än våran tv, crazy!
Så är ni ute efter ny mobil, då ska ni absolut kolla in denna!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards