jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 november 2015

Vilken helg!

Av jempa - 29 november 2015 21:38

Vilken kanonhelg jag haft!
Den började med chefens 40års fest i fredags efter jobbet, så roligt! God mat och Singstar för hela slanten!

På lördagmorgon åkte jag o mami till Birsta City. Jag hämtade ut min fina vinst på Body Shop och det blev ett efterlängtat besök på H&M Home. Ååh, jag shoppade en massa där o hade nog kunnat gått in sen igen o köpt en massa mer saker. Fanns så mycket snyggt där nu! Butiken kändes mycket större än sthlms (drottningg.) också, så det vart lixom roligt o gå omkring o kika.
Shoppade även en tröjklänningen på Rut m.fl, dom hade 50% på ALLT!
Så grymt rolig shopping-dag faktiskt :) kan även bero på att det var länge sen jag var dit, gått några veckor så då hinner det ju komma in massa nytt.

På lördagkväll blev det helgens andra 40års fest! Syrran fyllde ju år aå kag o David gick dit vid 18. Det bjöds på massa goda snittar och bubbel jeklar anamma! Gott! :D så mycket trevligt folk o kul o träffa dom man inte träffar så ofta.

Ja, o idag har jag gjort jul här hemma. Jag kör på med allt mitt pynt på en gång för jag har inte så överdrivet mycket prylers.
Denna julstjärna på bilden fick jag ifjol av svärmor, gillar den verkligen!

Nu ska jag hoppa ner i min nybäddade säng o se på Big Brother Live med hjärtat.

Ha en skön söndagkväll! Sov gott!

 
 
Ingen bild

Sandy

1 december 2015 18:28

Vilken härlig helg!
Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Av jempa - 31 oktober 2022 18:04

Idag jobbar David kväll så han började inte jobba förrän 12.30 typ. Så på förmiddagen for vi alla ut till Birsta, behövde köpa nya skor till Jason. Det blev fika på Charm, lite lek för Jason i deras lilla lekdel, och så hittade jag ett par gröna...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se