jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 november 2015

Vilken helg!

Av jempa - 29 november 2015 21:38

Vilken kanonhelg jag haft!
Den började med chefens 40års fest i fredags efter jobbet, så roligt! God mat och Singstar för hela slanten!

På lördagmorgon åkte jag o mami till Birsta City. Jag hämtade ut min fina vinst på Body Shop och det blev ett efterlängtat besök på H&M Home. Ååh, jag shoppade en massa där o hade nog kunnat gått in sen igen o köpt en massa mer saker. Fanns så mycket snyggt där nu! Butiken kändes mycket större än sthlms (drottningg.) också, så det vart lixom roligt o gå omkring o kika.
Shoppade även en tröjklänningen på Rut m.fl, dom hade 50% på ALLT!
Så grymt rolig shopping-dag faktiskt :) kan även bero på att det var länge sen jag var dit, gått några veckor så då hinner det ju komma in massa nytt.

På lördagkväll blev det helgens andra 40års fest! Syrran fyllde ju år aå kag o David gick dit vid 18. Det bjöds på massa goda snittar och bubbel jeklar anamma! Gott! :D så mycket trevligt folk o kul o träffa dom man inte träffar så ofta.

Ja, o idag har jag gjort jul här hemma. Jag kör på med allt mitt pynt på en gång för jag har inte så överdrivet mycket prylers.
Denna julstjärna på bilden fick jag ifjol av svärmor, gillar den verkligen!

Nu ska jag hoppa ner i min nybäddade säng o se på Big Brother Live med hjärtat.

Ha en skön söndagkväll! Sov gott!

 
 
Ingen bild

Sandy

1 december 2015 18:28

Vilken härlig helg!
Puss

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< November 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards