jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 28 juli 2015

Göteborg - Dag 2

Av jempa - 28 juli 2015 21:39

Idag har vi haft shoppingdag (yeayy!).
Både jag o David hittade lite fint. Jag visar er min shopping i nästa i lägg.
David köpte en piké tischa på Peak Performance och en skiiiiiiitsnygg jacka på Zara! Även jag som hittade den ;) det ör en svart baseballjacks-modell med ärmar i skinn. Kanske kan visa er den också om eran kille eller så behöver ny jacka, för den var verkligen snygg! Blev lixom lkte kär på nytt i han när han tog på sig den ;) haha

Lunch käkade vi på ett Sushi ställe med ett sånt där rullband, bra ställe, billigt o gott!

Efter ett tag åkte vi på en guidad tur, typ sån där hop on/hop off, och fick se lite mer av Gtb. Men vi hoppade av vid Feskekörka som David ville se, ja jag med :) Där köpte vi rökta räkor o aioli som vi satt o smaska på innan vi åkte tebax in mot centrum.

Ah sen chilla vi lite pp hotellet, blev strömavbrott även pga åskan aå det var lite spännande där ett tag. Blev kolsvart på rummet och jag satt på toan dessutom! Haha :) men de gick bra o jag lyckades ta mej ner till hotellbaren där David satt :)

Middag åt vi på Brasseri Lipp, högrevsburgare och råbiff.

Men nu orkar jag inte blogga mer. Hörs!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Av jempa - Tisdag 28 sept 08:34


Jaa jag vet, har inte bloggat sen i somras, galet!! Tror att anledningen kan vara att jag har känt mig så himla trööött o orkeslös, och illamående också.. Så vad kan anledningen vara till det? ;) Någon som känner igen symptomen? Ja men visst, om...

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se