jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 28 juli 2015

Göteborg - Dag 2

Av jempa - 28 juli 2015 21:39

Idag har vi haft shoppingdag (yeayy!).
Både jag o David hittade lite fint. Jag visar er min shopping i nästa i lägg.
David köpte en piké tischa på Peak Performance och en skiiiiiiitsnygg jacka på Zara! Även jag som hittade den ;) det ör en svart baseballjacks-modell med ärmar i skinn. Kanske kan visa er den också om eran kille eller så behöver ny jacka, för den var verkligen snygg! Blev lixom lkte kär på nytt i han när han tog på sig den ;) haha

Lunch käkade vi på ett Sushi ställe med ett sånt där rullband, bra ställe, billigt o gott!

Efter ett tag åkte vi på en guidad tur, typ sån där hop on/hop off, och fick se lite mer av Gtb. Men vi hoppade av vid Feskekörka som David ville se, ja jag med :) Där köpte vi rökta räkor o aioli som vi satt o smaska på innan vi åkte tebax in mot centrum.

Ah sen chilla vi lite pp hotellet, blev strömavbrott även pga åskan aå det var lite spännande där ett tag. Blev kolsvart på rummet och jag satt på toan dessutom! Haha :) men de gick bra o jag lyckades ta mej ner till hotellbaren där David satt :)

Middag åt vi på Brasseri Lipp, högrevsburgare och råbiff.

Men nu orkar jag inte blogga mer. Hörs!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards