jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 24 juli 2015

Glossybox - Juli

Av jempa - 24 juli 2015 14:59

Ja, här ser ni alltså juli månads Glossybox. Den här månaden är temat Resor, dvs man får saker i reseformat? Hur kul är det..? Aja! Läppbalsamet har jag hunnit prova (öppnade paketet precis) och det luktar vanilj och känns bra på läpparna så där är jag såld. Men resten, mja.. Not so much.

Okej, detta innehöll den:
- Serum från Noxidoxi (den får följa med till Göteborg, passar ju bra i neccessären iaf).
- Löst ögonskugge-puder från Hot Makeup i en guld/brun färg.
- Plackers i travel case, tandtrådsbyglar.
- Lip Balm från Lollipops Paris, doftar vanilj och gör läpparna mjuka.
- Läpp-penna från Glazel Visage.

Okej, serumet får följa med till gtb så det lär nog gå åt.
Ögonskugga verkar vara en stadig produkt i alla glossybox, lite less på dessa nu.
Plackers e ju bra förstås, dom kommer gå åt.
Läppbalsamet gillar jag, den har ingen färg heller vilket jag gillar.
Läpp-penna, ne usch, tänker bara på Eminems ex som hade sån hemsk läpp-penna, kommer ni ihåg henne? Haha :)
Men om det är nån som vill ha den så säg till, färgen är raspberry pink.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se