jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 15 november 2014

London - dag 1 och 2

Av jempa - 15 november 2014 20:43

Vi kom fram vid 16-17 tiden på onsdagen men vi var så slut efter resan att den kvällen spenderades mestadels på hotellet, vi bodde i närheten av Paddington Station, och med en härlig utsikt över gatan.
När vi vilat en sväng på rummet gick vi till en pub "på hörnet" och käkade middag o david tog en öl, såklart :)
Skabbigt är det, och maten är inte alls i samma klass som man ör van vid. Men våran nacho-tallrik med pulled pork var ändå helt ok! Efteråt skulle vi ta en sväng i Hyde Park (stor och omtyckt park) men det hann bli mörkt och det var inga gatulyktor där så vi gick tillbaks till hotellet.

Bilder från Dag 2:

På våran första "riktiga" dag hann vi med det mesta som vi hade tänkt se/göra. Skönt!

Började dagen rätt tidigt, typ vid 09.30, men en tur med en hop on-hop off buss, den åkte förbi en massa ställen som man ville se så det var värt tyckte vi. Åkte även igenom en del av Oxford Street o redan då förvarnade jag David om att dit skulle vi absolut, hehe

Vi åkte förbi dom där lejonen (på samma bild som den blå tuppen) som Olaconny och Morgan letade efter, om man klappade dom så skulle man komma tillbaks till London. Vi åkte dock bara förbi :)

Efter ett tag blev det stopp i trafiken, vet inte hur länge vi stog still o klockan bara tickade på, vi hade vid de här laget åkt förbi dom största sevärdigheterna o det var egentligen bara onödig resa kvar, så jag kände stressen lite och vi hoppade av vid närmsta stopp (bussen stog ju typ still ändå) och tog en promenad, riktigt mysigt att gå där efter Themsen och kika på London-eye pch så fick vi några bra bilder på Big Ben också (bättre än dom från bussen). Och tack vare den grymma gps:en som även funkar i offline-mode så tog vi oss till Shake Shack, ett hamburgerställe som Sandra tipsat om. Och efter den där promenaden o långa bussturen (vi åkte i typ 2 timmar) så var den där hamburgaren så hiiiimla god! Tack Sandra för tipset! ;)

Julen har verkligen redan börjat i London! Dom spelar julmusik i butikerna och varenda gata har underbar julbelysning, och jag njuter. Älskar julen! Passade på att köpa en värmade kopp latte på Starbucks också. Ett måste när man är utrikes :)
Vi var vid de här laget på väg mot Oxford street men tog även en prommis vid Piccadilly Circus, också ett måste om man är där. Är väl inget speciellt egentligen förutom att Pernilla Whalgren sjunger om det, hahah :) det är typ det jag tänker på iallafall men jag är säker på att det finns en tyngre historia bakom det också ;)

På Oxford street var det bara David som shoppade, haha typiskt. Jag gick in på alla möjliga affärer men kom ändå ut tomhänt, så kan de bli!
Men annat blev det nästkommande dag då vi besökte Europas största köpcentrum - westfield stratford. Men det blir i ett senare inlägg!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Torsdag 5 dec 22:05


Under black friday så köpte vi en ny kaffemaskin, och ikväll hämtade David ut den. Den förra (som vi haft i 11 år! Hur sjukt?!) gick sönder för några veckor sedan. Så efter att ha läst igenom en del recensioner och jämfört bland flera olika ma...

Av jempa - Onsdag 4 dec 11:45

Beställde nya skor från H&M under deras Black friday, dessa skor har jag kikat på innan och jag ääälskar när man nästa gång spanar på dom så är dom nedsatta, då klickar man hem dirr! Även dessa e från H&M, ville ha ett par skor man snabbt bara k...

Av jempa - Måndag 2 dec 23:30

Idag blir lillgrabben 7 månader minsann! Och det var inte helt lätt att fota månadsbilden, hehe, hans favoritsysselsättning är nämligen att rulla, rulla och rulla lite till :) Han börjar även bli riktigt duktig på att stå mot möbler, visst det...

Av jempa - Lördag 30 nov 00:24


Slitna jeans med avtagbara hängslen, 99kr (ord 199kr)! H&M! Så tuffa! Klick-klick :) ...

Av jempa - Lördag 30 nov 00:19


Imorse när vi vaknade, kring 9.30 (japp! True story! Dock käkar han alltid kring 06-07 men sen somnar vi om) så såg jag att solen sken. Underbaaart! Hela dagen blir aå mycket bättre när den börjar med solsken :) Så vi åt frukost och gjorde oss re...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17 18
19
20
21 22 23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se