jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg den 13 juli 2013

Av jempa - 13 juli 2013 19:11

 

Ja, det heter min nya mobil! Jag tänkte att det var dags för en ny (3 år sedan jag köpte iPhone 4:an) och det vore ju inte så tokigt med en ny med bättre kameran (bl.a!) innan resan också.

Jag har alltid gillat iPhone men hade jag velat haft de senaste där nu så hade det ju blivit 5an men det hade kännts lite tråkigt, det händer ju lixom inte så mycket med mobilerna. Känns som apple har stått lite stilla där på fronten ett tag. Och eftersom man inte köper ny mobil speciellt ofta så vill man ha det seeenaste, iaf jag :) Så då slog jag till på en Samsung S4.

Kan lova att den inte är lika lätt att förstå sig på som iPhone men å andra sidan har den här mycket mer funktioner och finesser.

Bara det att en video kan pausas om jag vänder bort huvudet från skärmen, och att jag kan skrolla med hjälp av ögonen. Ganska A-M-A-Z-I-N-G!


Nu har jag bara haft den i några timmar och jag håller på o lär mig en massa, tusen frågor till David typ, haha :) lill-it-teknikern min! Nu på slutet har han börjat lessna lite tror jag för nu får jag svar som typ:

"Kolla på youtube, finns säkert massa videos där om hur det fungerar".. men hallå, orka kolla jag vill ha svar direkt! haha


Och liiite svider det nog också att jag har en bättre mobil än han, hihih, men hur länge varar det då..? Blir ju hela tiden värre o värre prylar, och snabbt går det.

Men nu ska jag iaf njuta av en riktigt bra mobil, och jag tror jag e nöjd med denna i minst 3 år till *hoppas jag iaf*


Av jempa - 13 juli 2013 19:09

Idag käkade jag och David lunch på Norrlandskällaren, jag tog en lax på planka och den var gryyym! Älskar ananasen me ost på också! *gottigt* David tog en plankstek och den var lika god som alltid tydligen :) *bra kod*

     

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards