jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 6 december 2013

äntligen, äntligen fredag!

Av jempa - 6 december 2013 18:39


Ja, äntligen är fredagen här! Jag tror att vi alla på jobbet kan vara eniga om att veckan har varit tuff! Alla var trötta idag, och som kollegan sa under fikat; "Känns som att jag har blivit manglad" beskriver nog rätt bra hur vi känner, haha =) Det blir så tydligt för oss när några är borta, eftersom vi är beroende av varandra. Men så kan det va såhär i sjuktider!

Nästa vecka blir säkert bättre! Och nu kan man njuta lite extra mycket av den sköna fredag-kvällen!

Idol-final är det också! Och jag hejjar på Elin :) Kul att Kevin har tagit sig så långt också, me tanke på att han bor i samma stad som mig, det gillas.


Ha en skön fredagkväll allihop!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< December 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se