jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 september 2013

Hollywood-skylten! *VIDEO*

Av jempa - 22 september 2013 13:06


Massa dösnack får ni va med o höra men kan ju va roligt o få se hur det ser ut där i the Hollywood Hills iaf? 

Sjuk känsla när Hollywood-skylten träder fram mitt framför oss! Blev tårögd och alldeles skakis, verkligen en dream come true.

 

(btw, kom ihåg att ni kan ändra till bättre kvalité där nere till höger)

 
 
Ingen bild

skiman

22 september 2013 15:06

Verkligen smalt, lustigt att de inte har fler filer när det verkligen behövs.

jempa

22 september 2013 15:52

Ja, verkligen, fast de va väldigt sällan man såg till dessa smala vägar. Det här var nog enda gången vi åkte på en sån här smal. Oftast var det minst 2filiga.
Men de e lite mysigt o hamna på "utkanten" också o intw alltid va mitt i smeten :)

 
Ingen bild

skiman

22 september 2013 16:07

Kruxet är väl att det antagligen varit bostäder på båda sidorna om vägen sedan långt tillbaka så det har väl inte gått att ordna till det.

jempa

22 september 2013 18:34

Ah, sen så är inte den där vägen supertrafikerad heller..

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se