jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 27 februari 2013

tröttsamt

Av jempa - 27 februari 2013 15:19

ne fy.. nu vill jag bli frisk! Har fått himla ont i nacken och huvudet, lixom på ena sidan, har tagit en Alvedon men den verkar inte riktigt vilja hjälpa :( Snorig e jag också, får gå o snyta mig hela tiden och jag har nästan fått som skavsår på näsan pga all snytning.. *suck* och då har vi ändå lambis mjuka papper.. undra hur näsan sett ut om det var typ Eldorados 9,90Kr-papper :S


Man blir ju så trött också, tappar orken totalt. Och aptiten är borta, mår nästan lite småilla.. magen brukar kunna ta stryk också i samband med en förkylning..

Men aja, nåt som e bra är att halsen har äntligen börjat kännas bättre! Tanden också, hade ju tandvärk i några dagar men jag brukar kunna få det när jag e förkyld, det hänger ihop med bihålorna..

Men det verkar väl gå åt rätt håll iallafall! *tänk positivt*


Ne, dags att snyta sig igen!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 9 okt 17:54

Så skönt med förändring! Var till frisören igår, o det var verkligen välbehövligt! :) Klippte en lob, och sen färg o slingor, typ balayage/hairdimension, jag e så nöjd! Gillar ju dom kalla tonerna jag, passar min hudton rätt bra tror jag. ...

Av jempa - Tisdag 28 sept 08:34


Jaa jag vet, har inte bloggat sen i somras, galet!! Tror att anledningen kan vara att jag har känt mig så himla trööött o orkeslös, och illamående också.. Så vad kan anledningen vara till det? ;) Någon som känner igen symptomen? Ja men visst, om...

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se