jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 23 april 2012

marina under

Av jempa - 23 april 2012 19:43

 

Efter husvisningen följde jag med svärmor på Birsta City. Gick runt där och strosade och tog en fika på Charm. Fyndade lite undies på rean på Lindex också, blev två marinblåa bh:ar. Ta 2 betala för 1, sånt gillar vi + att det var på rea så man kom billigt undan.


Appropå huset vi kollade på, jag vet inte riktigt hur jag känner, men jag tror att jag skulle nog kunna trivas där :) Får se om vi tar oss en tur dit igen och se hur det känns då, men vi ligger lågt så länge. Och om det inte är något för oss så är det bara att fortsätta spara pengar i väntan på vårat hus :)


 
 
Ingen bild

Malin S

23 april 2012 20:12

Åh va spännande med husköp!!! Hoppas ni hittar nåt som passar er snart då! :)

jempa

23 april 2012 21:05

Det hoppas vi med! letat i 3 år nu :)

 
Ingen bild

Elin

23 april 2012 22:01

I vilka områden söker ni hus? :)

jempa

24 april 2012 08:17

Jadu, vi söker lite överallt men inte för långt ifrån stan, vi vill bo ganska centralt ändå. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se