jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 mars 2012

pw!

Av jempa - 26 mars 2012 15:34

Nu har jag bytt om till mina träningskläder (läs lösa brallor och hoodie) och väntar på att David ska komma hem. Då ska vi ut på pw igen, tror det blir en sväng upp till Södra Berget den här gången också. Lite hungrig är jag... men vill hålla mig ifrån att äta innan, bättre isf att käka efteråt. Sist när vi gick så pratade jag bara en massa om maten vi åt i Dubai, på hemvägen, haha var ju så jekla hungrig :) Lär väl bli samma visa nu. Maten där i Dubai var så himla god! Och det var ju inte så att vi tänkte att vi skulle äta nyttigt heller, är man på semester så är man ;) Och då ska man passa på att njuta av allt! Tycker vi.


Aja, nu borde David komma hem när som helst, så jag ska imponera på han och va klar o redo när han kommer, han gnäller på att han alltid får vänta på mig :) (inte helt sant! kanske 9 av 10 ggr)

 
 
Johanna och sara

Johanna och sara

27 mars 2012 09:59

gillar du konst? vi säljer våra tavlor på vår webshop som vi startat idag :) välkommen att titta!

http://geminaarts.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards