jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 mars 2012

pw!

Av jempa - 26 mars 2012 15:34

Nu har jag bytt om till mina träningskläder (läs lösa brallor och hoodie) och väntar på att David ska komma hem. Då ska vi ut på pw igen, tror det blir en sväng upp till Södra Berget den här gången också. Lite hungrig är jag... men vill hålla mig ifrån att äta innan, bättre isf att käka efteråt. Sist när vi gick så pratade jag bara en massa om maten vi åt i Dubai, på hemvägen, haha var ju så jekla hungrig :) Lär väl bli samma visa nu. Maten där i Dubai var så himla god! Och det var ju inte så att vi tänkte att vi skulle äta nyttigt heller, är man på semester så är man ;) Och då ska man passa på att njuta av allt! Tycker vi.


Aja, nu borde David komma hem när som helst, så jag ska imponera på han och va klar o redo när han kommer, han gnäller på att han alltid får vänta på mig :) (inte helt sant! kanske 9 av 10 ggr)

 
 
Johanna och sara

Johanna och sara

27 mars 2012 09:59

gillar du konst? vi säljer våra tavlor på vår webshop som vi startat idag :) välkommen att titta!

http://geminaarts.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 29 mars 22:02

Igår var jag, syrran och hennes pojkvän ut till Birsta. Jag köpte en del prylar på Jysk till balkongerna. Bland annat lite konstgräs och krukor till dessa. Skulle spana efter ett caféset att ha på framsidan men hittade inget jag verkligen gillade....

Av jempa - Torsdag 26 mars 07:35

Igår var vi på Rusta för att framförallt spana efter lite konstväxter att ha på balkongerna, men vi hittade tyvärr inga som föll oss i smaken. Däremot hittade vi denna korg som funkar för utomhusbruk, och tre vita filtar som blir bra till utemöbl...

Av jempa - Måndag 23 mars 06:38


Jason var så söt i jackan! O huvan var lixom som en mössa ju, satt kanonbra! Gullongen! ...

Av jempa - Söndag 22 mars 22:03

Igår checkade jag in på Clarion Hotell. Ensam! För att få sova en hel natt, inklusive sovmorgon! Och det var värt varenda krona! Jeklar vad skönt det var, haha :) Och jag såg två filmer: Long shot och The hustle. Bägge två var bra så ingen bortka...

Av jempa - Onsdag 18 mars 20:48

Solen kom fram på eftermiddagen så jag och Jasse passade på att komma ut lite, efter några dagar inomhus med förkylning. Der var superskönt att få lite luft och jag är ganska säker på att Jason tyckte samma. Han såg ut att njuta och var på strål...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se