jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 mars 2012

walkwalk och Big Brother

Av jempa - 22 mars 2012 19:08

Efter jobbet så gick jag och David ut o gick. Upp till Södra Berget och hem igen, det tog typ 1 timma och 20 minuter. Himla skönt var det, förutom att det blåser så jävla mycket. Är så less på blåsten alltså!


När vi kom hem gjorde jag makaroner och korv, det var så hiimla gott :) Var länge sen jag åt det sist.


Nu har jag kollat på 2 avsnitt av Big Brother.. och alltså folket som är där inne i år, vad är det för jekla idioter?! Sipan är ju den största dåren där inne! Marcell är inge rolig han heller.. fy fan vilka taskiga personer! Det här är ju lätt den tråkigaste säsongen hittills. Värdelöst när dom bara bråkar hela tiden. Ah, och Hanna R är rätt dum hon med faktiskt.

Tydligen hade Big Brother valt att slänga ut Sipan ur huset och tävlingen idag, så himla bra beslut! Mobbaren nr1! Hoppas på att det blir bättre stämning nu.. och kanske roligare avsnitt för oss att titta på?!

Jag hejjar iaf på Joe! Han är en riktig norrlänning han =)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido