jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 26 februari 2012

Hundutställningen

Av jempa - 26 februari 2012 19:21

         


Gokväller gokväller! =)


Här kommer några bilder från hundutställningen. Driva var ensam beagle, men hon fick iallafall Bäst i Ras (finns dom som inte ens blir det trots att dom är ensamma i rasen, pga att dom helt enkelt är för fula, huga tycker så synd om dom då! Dom får bara HP - Hederspris.) så hon gick ju vidare till Bäst i Grupp. Där tog det däremot stopp. Hon blev 4a, av 4! Lilltösen :) Fast hon är så sööt! Det var dalmatinern som vann. Sen åkte vi hem, såklart. Man orkar ju inte vara kvar och se på Bäst i Show om inte hunden går vidare dit. Är ju nog långdraget ändå :) Vi kom dit vid 11 typ, och åkte därifrån 14.30, så hade kunnat vara värre!


På hemvägen åkte vi förbi Dollarstore, blev lite nödvändighets-shopping där, dvs toapapper, tvättmedel, sköljmedel, duschcreme, toaborstar och lite annat sånt där krams.


Och nu ska jag hoppa in i duschen!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards