jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 20 februari 2012

Atlantis Hotell, Saffron Restaurang

Av jempa - 20 februari 2012 16:41

Jag har maasssor med bilder kvar från Dubai som ni inte har sett, så därför delar jag upp det och bloggar lite bilder då och då. E väl ganska roligt? Är ju en hel del bilder att kolla igenom också :)


Hur som helst, vi bokade ju bord på Saffron, en populär restaurang som ligger inne i lyxhotellet Atlantis (där vattenlandet låg också som vi var på, ute på "Palmen").

Just den kvällen när vi var där hade dom Asia Asia buffe. Dom har olika sorters buffeer olika dagar i veckan. Så när vi var där var det olika maträtter från alla länder i Asien. Och det var typ.. 7-8 olika små "stationer" med olika rätter. T.ex, vid en sån där station så var det stark mat, en annan bestog av bara sushi, Indisk vid en, bröd hade en egen station.. kinesisk, thailänskt, japansk osv osv.

Och det bästa var nog dessert-stationen, haha :) Men allt var så himla gott! Och när man gick och plockade mer mat så var servitörerna direkt vid bordet för att ta bort tallriken och besticken, så när ma kom tillbaka med mer mat var det iordninggjort för en ny måltid med nya bestick och servetter.

Verkligen pass-på service :) Men så är det överallt i Dubai, dom är otroligt service-minded där! Dom vill hjälpa till med allt!


Okej, börjar med några bilder från Atlantis lobby och lite däromrking, det e så stort hotell så det fanns kartor där inne så man hittade rätt. Och självklart personal som hjälpte en att hitta om man så önskade :)


 

Porten in till Atlantis.


 

Den fina glas-kreationen som går från golv till tak.


 

Har redan bloggat dessa två bilder, men bjuder på dom igen ifall någon missat :)


    

Fint :)


     

Stort akvarium med massor av olika firrar. Dubai är mycket för akvarium tror jag, haha, dom finns överallt =)


   

En utav "stationerna" på Saffron.


 

En annan med massa skaldjur.


 

Usch! :/


 

Ostar! =)


   

Någon som blir sugen? =)


      

Efterrätterna! Blev lite besviken att man inte orkade ta mer, haha, det fanns så himla mycket smarrigt! Men vi rullade nästan ut därifrån, mätta och mycket nöjda! Får ni chansen så besök gärna den här restaurangen, och så har man ju även fått kolla runt lite inne i Atlantis också. För det e som på många andra ställen; har man inte bokat bord så kommer man inte in. Om man inte bor där såklart :)


Kolla gärna in hemsidan :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards