jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 1 februari 2012

Random bilder från Dubai

Av jempa - 1 februari 2012 16:16

Har precis sparat alla bilderna från Dubai som jag hade i mobilen, i datorn. Tog sin lilla tid kan jag ju säga.. hua jobbigt.

Så jag tänkte bara hiva in ett gäng bilder. Shoppingen och lite Dagens Outfits kommer i enskilda inlägg, bra va? =) Vet ju att ni gillar o se sånt.


så nu drar vi igång, många bilder blir det, och lite text. Som det ska va! :D


 

Gillar den här bilden!


 

Här har vi tagit en promenad till Jumeirah Medinat, efter att vi druckit och käkat gott på Burj Al Arab's Afternoon Tea, (hotellet i bakgrunden). Dom har en jättefin promenadväg där efter stranden som egentligen är till enbart för hotellgästerna, men eftersom vi kom ifrån hotellet så myglade vi ner oss på den vägen, ingen vakt som sa något. Så vi njöt av att gå där och strosa :)


 


 

Det här är också i Medinan, där är det också väldigt fint. Mycket Alladin-känsla!


 

I Dubai Mall finns den här butiken enbart med CHOKLAD! Underbart för en chokladälskare som jag! :D Dock tycker jag att Marabou är godare än Hershey's.


 

Världens största akvarium, finns också i Dubai Mall. Förra året gick jag och David genom akvariumet i tunneln, så vi skippade det den här gången, tror det kostar 50 dirham (100 kr), men då får man även fri entre till Zoo't som ligger ovanför, många roliga djur där så det e värt pengen :)


 

David framför nå bilar, en Bentley och en Maybach. Han har fotat massvis med bilar, riktiga lyxbilar!

Kolla in den här videon som han har filmat, en vanlig dag utanför Dubai Mall.


   

Ligger och slöar vid hotellets ena pool. Ritkigt varmt och skönt har det varit. En dag var det molnigt och det kom t.o.m en regnskur (vilket är otroligt ovanligt i Dubai så det var kul, den varade typ..2 minuter, haha) men det var den dagen vi for till Ferrari World så det var väldigt lägligt ändå.


 

Varje dag hade dom grillat på menyn där på hotellet, dom stog i närheten av poolen och grillade så ni kan ju tänka er att man blev rätt sugen när man låg där och kände doften =)

Här käkar jag grillad kyckling, jättegott! David tog en Mixed grill, också gott!


 

Min favoritbutik, haha, vet inte hur många ggr jag var in dit. Till slut splittade jag o David på oss, så vi gick någon timma då och då o kikade för oss själv, flr han blev så jekla less på mig som skulle in här hela tiden, och jag pallade inte med o se några bilar. :D Men en timma går så himla fort i den där gallerian, avstånden är ju så stora så det blir mycket gå-tid också där inne. Svårt att förstå hur stort det är.


 

Det hände saker varenda dag i Dubai Mall, den här dagen var det modevisning. Bara långklänningar så det var lite tråkigt tyckte jag.


 

Tog bild från taxin.


 

Bild från tunnelbanan, som ingen kör :) lite coolt.


 

Visst ser man farten? hehe


 

Det var sällan man hade turen att få sittplats, så vi fick för det mesta stå..


 

En båt i Dubai Marina.


   

Dubai Marina. Ser ni till vänster att dom har kopierat Turning Torso som finns i Malmö? Fränt!










Cool bild va :)


   

Liten macaron :D


 

Sushi!


 

En falk! =)

 
 
Ingen bild

Mami

1 februari 2012 16:52

Många fina bilder att kanske delta i någon tävling igen..... Då kan David stå som fotograf.

 
Ingen bild

Sandy

2 februari 2012 09:12

Åh så fina bilder! Kul att veta ännu mer om resan!
Välkommen hem gumman!

Kram

jempa

2 februari 2012 13:34

Tack söt! :) Lite skönt är det att vara hemma igen, även om jag absolut inte skulle tacka nej till en vecka till där nere, haha :)

Puss!

 
Linda

Linda

8 december 2012 21:29

Underbara bilder från Dubai =) Sitter och drömmer mig bort. Det behövs nu om man säger så när det är masssa snö utanför!!

http://Lindadelicious.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards