jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 januari 2012

söndag i Dubai

Av jempa - 22 januari 2012 10:56

hej på er! Visst är det väl söndag idag? haha man har så hemskt dålig koll på dagarna när man har semester :) jag bloggar från mobilen nu igen, så ni får stå ut med att det ser lite knas ut i inlägget. Vi började dagen med frukost som vanligt här på hotellet, sedan la vi oss vid poolen, men det var rätt molnigt så vi gav upp. Ska istället till Mall of Emirates nu, vi tar tuben dit, det går snabbare o e billigt. det gillas! dock får man trängas med folk vilket kan va rätt drygt, menmen! det e ju rätt stora avstånd till allt här så även om det e rätt billigt o bekvämt med taxi åxå så drar det snabbt iväg om man åker ofta.Igår var vi ju på Saffron! restaurangen i Atlantis hotellet ute på palmen. en otrolig upplevelse! dom hade asiatisk buffé med säkert 7-8 olika stationer med mat från olika länder i Asien! och ni skulle sett dessert-stationen! Där fanns alltmöjligt gott; crème caramel (till Davids förtjusan!), macrones, chokladpraliner, bakelser, pajer, godis, glass ja och sist men inte minst en chokladfontän! Bilder kommer senare! :)ne nu tar vi taxi till tuben! ha de bra alla!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Fredag 20 maj 18:08


Det har varit mycket för Jason denna vecka, både BVC?s treårskontroll och första tandläkarundersökningen som också görs vid tre års ålder :) och förskola däremellan förstås. Vi har pratat ett tag om att han snart ska till tandläkaren o övat på a...

Av jempa - Onsdag 18 maj 11:30


Min älskade treåring! Imorse var jag och Jason på BVC innan förskolan. Det var dags för hans treårskontroll. Det började med att han fick titta på några bilder o säga vad som fanns på bilderna, det gick jättebra! Och på en av bilderna var d...

Av jempa - Söndag 15 maj 16:02

For ut till Birsta idag och köpte lite sommarplagg till kidsen. Detta frottéset från h&m hade jag sett på webben, o såg att Jasons stl fanns i Birsta, så glad att jag hann haffa det! 99 kr kostar det, sjukt bra. Till Leon blev det dessa gulli...

Av jempa - Onsdag 11 maj 21:48

Känns som var o varannan mänska planterar popcorn nu! Så vi vill också testa! Åkte o köpte jord o popcorn förut och när vi kom hem så planterade jag o Jason :) Jag såg framför mig hur mysigt de skulle vara att plantera han o jag. Well, man försk...

Av jempa - Måndag 9 maj 08:07

Älskade lilla Leon växer så det knakar! Han har storlek 62 nu (2-4 månader) men går säkert snart in i stl 68 då han ör en kille av modell lite större, hihi, sötfisen våran! Så jag tog en sväng till HM och hittade en massa fint! Alltså Newbie-style ...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se