jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2011

Lördag

Av jempa - 29 oktober 2011 16:28

 

grymt god smörgåstårta från Citygross!


Hej på er!


Jag och David vaknade vid 10 idag, och bara en halvtimma senare så var vi på väg upp till hans föräldrar för att låna deras bil och åka o handla. Himla skönt promenadväder idag!

När vi kom upp dit drack vi lite kaffe (så man vaknade till..) och sen for vi ut till Citygross. Där blev det en ordentlig storhandling! Jeklar vad skönt det var när man fick packa in allt i kylen o frysen och det blev proppat :D Underbar känsla, haha :)

Efter vi gjort det så åkte vi upp till hans föräldrar igen, o vi hade köpt med oss 4 bitar av en smörgåstårta också, som vi käkade till lunch där. Som tack för lånet av bilen :)


Efter ett tag kom min systerson med kompis upp dit också, för Davids mamma hade köpt lite ur Jultidningarna som Olle sålt. Så vi promenerade hem tillsammans med dom. Kom typ nyss hem.

Men känns som en bra lördag!

Vad som händer senare idag vet jag inte riktigt än, men jag blev toksugen på att se någon film! Kanske Sex and the city 2? Där är dom ju i Abu Dhabi som inte ligger långt ifrån Dubai, o vi funderar på att åka in till den staden någon dag, Ferrari World ligger ju där så David vill gärna dit en sväng när vi endå är bara typ 2 timmars bilresa därifrån. Och då kan ju jag passa på att spana in några ställen där dom har spelat in filmen :) Vore roligt!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Lördag 24 juli 20:23

I eftermiddag for vi upp till Södra berget. Vi började att gå Tarzanstigen, men det var alldeles för stenigt än vad jag mindes det så vi skippade det då Jason är alldeles för liten för den. Vi drog till Ängen istället. Där köpte vi glass o läsk...

Av jempa - Fredag 16 juli 20:45

Igår var jag och David på spa! Så härligt! Vi fick det i presentkort i julklapp av svärföräldrarna, perfekt ju! Så vi droppade av Jason hos farmor o farfar och vi for o njöt uppe på Södra :) Drinkar! Mycket trevlig eftermiddag blev...

Av jempa - Tisdag 13 juli 21:34

I söndags åkte ci yill Hudik på en liten mini-resa. Jag hade bokat ett rum på Strandpirens hotell, ett jättefint hotell precis vid havet och 15 minuters promenad in till stan. Vi for hemifrån efter att Jason hade sovit sin lunchvila, tror klock...

Av jempa - Söndag 11 juli 12:06

Jason o Millie bland legot :) I förrgår var vi på Leos Lekland tillsammans med familjen Rautakorpi :) Så himla kul! Det var premiär för Jason, och han ÄLSKADE det! Han rusade runt där konstant i 2,5 timme, haha. Det var en varm o solig d...

Av jempa - Torsdag 1 juli 21:38

Det jag tänkt jag ska göra så länge, långt innan jag fick barn, har nu hänt. Att tatuera in mitt barns namn på armen, lycka! Jag fick en tatuering i morsdagspresent, och fick tips om en tjej på Instagram som främst gör ögonbrynstatueringar men nu...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se