jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 5 juni 2011

Gårdagen - Studentfix, cruising och mini-utgång!

Av jempa - 5 juni 2011 11:57

  Studentfix med Martini & Ewy.


Okej, gårdagen var väldigt händelserik måste jag säga! Hann med en del :) Först var vi ju med hundarna uppe hos Davids föräldrar. Rose-Marie och Carina ni vet, alltså hundarna, inte Davids föräldrar, HAHA :D Tokigt!

Ah, jag o Ewy fixade litegranna med studentskylten och drack Martini medans, gick mycket bättre då ;)


  Therese!


Sedan fick vi skjuts hem, vovvarna hämtades. Och sedan drog David ut och skulle ta "en" öl med Jocke. I samma veva träffade jag Therese o Ragnar. Vi tog en sväng ner på Cruisingen, slutade med att vi själva fick åka rakkarbil ;) Kul! Men jeklar vad man luktade avgaser efteråt, blä..


David har druckit "en" öl.. ;)


  alltid samma visa.. måste rida drake!


Efter det så blev jag avsläppt i stan där jag mötte upp David och Jocke. Vi gick till Allstar en sväng, jag hade ju inte med mig varken pengar eller leg.. Vakten ville se leg, men har man blå ögon så har man ;) Så jag kom in ändå. David bjuppade på cider och efter bara ett litet tag (hann knappt dricka upp cidern!) så blev han tokhungrig på mAx-mat, hehe.. så vi drog dit.


På mAx var det världslång kö, men till slut så fick vi våran mat. Den e värd att vänta på ;) Vi tog med oss maten hem.

Ah det vart en riktigt bra dag! Kul =)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards