jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 april 2011

Ridit!

Av jempa - 22 april 2011 12:55

 

Tydligen skulle jag inte behöva sova ensam tyckte katterna ;)


 

Borstar lilla Pärlan :)


 

O så tog vi en liten promenad på gården efter ridturen :)


Hej på er!


Jag vaknade typ vid 09 imorse, fick en godmorgon hälsning av Ingo (hunden) som direkt var på plats så fort jag klivit upp ur sängen :) Mysigt!

Sov kanonbra iallafall, sängen var perfekt mjuk för mig!


Käkade frukost och sen skulle vi rida! Jag red på gotlandsrusset Pärlan ;) hur mysig o snäll som helst! Vi var inte ute så länge, men det blev en lite tur och det var så härligt! Perfekt väder också ju, känns nästan som sommar!


Nu har vi mockat och grejjat på, o snart ska vi ner till paddocken (ja det ska bli en sån å småningom iaf) o elda och grilla hamburgare.


Ikväll blir det kräftor! Gott de!


Kram på er!

 
 
Ingen bild

skiman

22 april 2011 14:58

Kör du med mobilen som modem när du surfar med datorn?

jempa

22 april 2011 18:02

nej jag kör på deras trådlösa nät.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Av jempa - Lördag 2 mars 20:40


Magen har verkligen vuxit rejält nu dom senaste 2 veckorna. Der sägs att det är mellan vecka 28-32 som den växer som mest. Igår var jag till barnmorskan. Järnvärdet låg på 107, trots att jag känner mig pigg. Men det kan tydligen ta en månad från a...

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se