jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under mars 2011

Av jempa - 12 mars 2011 11:54

 

Jag idag!

Av jempa - 12 mars 2011 10:18

Godmorgon på er! :)


åh vad det var skönt att få sova ut imorse! Iofs vaknade jag strax efter 08.. men jag somnade redan vid 23 igår, så jag har fått 9 timmars sömn som tydligen räckte för mig :)


Jag har ätit frukost och småtrixat lite med min header, tyckte den blev bättre nu..

David ligger fortfarande och sover, och jag ska hoppa in i duschen o sen kan ju den här lördagen får dra igång tycker jag!


Ha en skön lördag!

Av jempa - 11 mars 2011 20:22


 

åh, jag älskar den! :D

Av jempa - 11 mars 2011 20:07

 


Jag hade läst någon recension om den här filmen tidigare, att den skulle vara jätttteeebraaaa. Så jag hade ganska höga förväntningar när jag satte mig ner i biosalongen, som jag såhär i efterhand känner inte blev uppfyllda. Förväntningarna alltså, ja inte biosalongen heller för den delen..

Första halvan av filmen flöt på ganska fort, och första gången (av två..) jag kikar på klockan har det gått ungefär en timma. Och är det en riktigt kanonfilm brukar man inte titta på klockan, right? Fast iofs, någon gång har jag sett en film som jag har tyckt varit så bra att jag inte riktigt ville att den skulle ta slut, och därför kikat på klockan för att hoppas på att det var lång tid kvar innan den slutade. Men så var det inte riktigt nu.. för där vid halvan filmen ungefär började den kännas lite seg.. Dom letade o letade efter Chaney.. och så.. jaha.. äh kan inte avslöja för mycket heller.


Men den kändes som drama-filmer oftast gör, seg och vips så är den slut :)


Men samtidigt så känns det som att det är en sån där film som kommer bli hyllad av kritikerna och den får massa fina priser osv osv. Och oftast brukar jag själv inte tycka dom filmerna är sådär jättebra.

Ne jag saknade mer action, mer lok och rök, indianer och framförallt mer pickadoller och snabba hästar ;)


Jag ger den en 3a av 5.

          

Av jempa - 11 mars 2011 15:18

 


Fredag då, ganska najs va? ;)

Jag kom precis hem från jobbet, jekla snö alltså! Var det verkligen nödvändigt med ett lass till? *orka!* aja, det smälter nog bort ganska fort får vi hoppas.


Om cirkus en timma ska jag möta upp mamma och pappa. Vi ska käka middag ute och sedan blir det bio. Pappa var dösugen på att se den där nya Westernfilmen True Grit, så klart man kan hänga på :) Det sägs att det ska vara en riktigt bra film, och det e bra skådisar med. Så jag tror nog vi blir nöjda :)

Av jempa - 10 mars 2011 17:09

H&M har fått in lite fina nyheter =) Bland annat detta:


 

399:-


 

129:-


99:- 


 

69:50:-


 

59:50:-

Av jempa - 10 mars 2011 16:55

 

 

Stackars miig :(


Usch, huvudvärk är verkligen inte roligt att ha!

Det kom smygandes vid lunchtid.. och sedan har det kommit och gått under eftermiddagen. Men på vägen hem slog det till ordentligt!

Jag hade så ont att det gick ut mot ögonen lixom, och jag mådde lite illa.

Så direkt när jag kom hem tog jag en Alvedon, sen la jag mig i soffan under den supermysiga och varma pläden/pälsen.


 

David gick o handlade, och kom hem med bl.a en Daimglass till mig! Den fick jag dessutom äta innan maten, hihi, och maten fixade han medans jag låg i soffan och smaskade glass medans huvudvärken sakta med säkert började försvinna :)

Vilken tur att man har en sån gullig sambo!


Och några minuter efter jag ätit upp glassen ropade han att maten var klar, en jättegod köttfärssås hade han fått till! Spagetti till det :) Och trots att jag redan ätit en glass gick rätt mycket mat ner åxå. Var ju så gott :D


Nu är skallen bättre iallafall, men jag känner mig fortfarande trött.

Ska vila lite till!

Av jempa - 9 mars 2011 16:29

 

ååh, jag vill inte vänta längre, vill ha den fiiina hoodien nuuu! Fast får nog vänta några dagar till.. förmodligen till nästa vecka *suck*

Långa leveranser I dont like so much..

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se