jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 3 januari 2011

Back to work och sminkråd =)

Av jempa - 3 januari 2011 18:48

Ja, nu känns det som att man är tillbaka till vardagen igen.. efter all ledighet o sådär. Men den här veckan blir ju iaf lite kortare åxå, det känns bra =) Halvtärt att kliva upp 5.17 imorse och sen gå till Grönborgs o hämta bilen (min tur nu). Men jag har satt en gräns på -10, o om det e kallare så tar jag bussen. Hade nätan hoppats på att det skulle vara kallt imorse så jag skulle slippa gå, haha, men det var ju bara typ -7. Så då tog jag apostlahästarna som gammfolket säger, o gick.

Men det gick bra iallafall, går ju med musik i öronen så det underlättar =)

Längtar tills jag kan ta fram cykeln igen!


Ja, och dagen har flytit på bra. Jag mötte upp mamma på stan en sväng efter hon slutat jobba. Hon ville ha hjälp med en ny foundation, så jag tipsade henne om den som jag har:

   


Den är faktiskt riktigt bra! Den bästa jag har provat! Så jag hoppas och tror att hon med är nöjd med den =)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido