jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under juni 2010

Av jempa - 9 juni 2010 20:36

Halloj på er!


Tänk att jag inte har bloggat på heela dagen :O Förstår om ni saknat mig ;) *tss*

Var på utbildning hela dagen idag på Kommunhuset, så jag och några trevliga tjejer lunchade på Charm (skönt att få slippa matlådan) och sen var det bara att gå tillbaka och fortsätta utbildningen resten av dagen.


På eftermiddagen gick jag till Ticket och hörde varför Fritidsresor inte fått in pengarna vi betalat (hade jag sett på deras hemsida när man loggar in), den där anmälningsavgiften. Men allt var i sin ordning, tagit lite längre tid än väntat bara.. man blev ju lite fundersam när pengarna ska vara inne senast imorgon och det står att dom fortfarande inte kommit in.. Men nu när jag loggade in så var det betalt iaf, skönt!


Sen hängde jag med mamma hem till dom, käkade middag där och softade.

Tog en promenad hem men blev upphämtat vid SPV typ av David och hans mamma =) Sen släppte vi av David här hemma och jag åkte ut till Birsta City tillsammans med svärmor.

Rätt skönt att gå där ute på vardagskvällarna för det e så mycket lugnare än på helgerna, nu kom vi ut dit rätt så sent eftersom dom stänger 20.00, men vi hann med en del iallafall =) Köpte med oss lite fikabröd hem som vi har smaskat i oss nu alla 3.


Och klockan drar iväg så nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det ju nästan sovdags.


Pöss på er!

Av jempa - 8 juni 2010 21:39

 

jag måste ha ett par springskor. Dom jag har nu är slitna, nergågna och inte alls anpassade för promenader/löpning. Kanske därför knät tar mer stryk än vad det borde också..


Nån av dessa kanske? Ska spana lite på Stadium nu i veckan tror jag.

Dom till höger var iallafall riktigt snygga och ser toksköna ut! Fast det gör dom andra också =) Äh, huvudsaken dom sitter bra och inte kostar skjortan så är jag nöjd!

Av jempa - 8 juni 2010 19:30

 


Pappa var schysst och hjälpte David med att hämta hem crossen.

Den har ju varit i Klövsjö ett tag och sen har det stått ute på Alnö hos en kompis till David. Så vi for ut till Alnö nu ikväll och körde hem den till Östermalm. Men så nu är den hemma igen =)


Nu ska jag hoppa in i duschen, ska bli skönt för det både regnar och är kallt ute.. vilken sommar va?! *skandal*

Av jempa - 8 juni 2010 16:57

Hittade den här toppen i en påse längst in i garderoben, tillsammans med några andra sommmarplagg. Har tvätt-tid idag så allt innehåll i påsen fick hänga med, det luktar ju lixom unket om kläder som bara har legat sådär i en påse hur länge som helst.


Men visst e den rätt fin? Gillar färgen =) (Gammal bild)

 

Av jempa - 8 juni 2010 15:40

 

Av jempa - 8 juni 2010 11:34

Hallojsan på er!

Sitter på w0rket nu och bloggisch litegranna. Inte allt för ofta det händer men man ska väl passa på när man kan =) Eller va säger ni?


Mitt knä pallade promenaden igår, känns bra! Fast imorse var jag lite stel när jag klev upp, kändes bak i rumpan, haha =)


Ne, nu ska jag surfa vidare.


Pöss!

Av jempa - 7 juni 2010 17:59

   

Grym utsikt!


Idag efter jobbet drog jag och David iväg på en prommis, äntligen kunde jag hänga med igen efter mitt knä som har krånglat, får hoppas att det hunnit bli tillräckligt bra så att jag inte får nån inflammation igen. Det vore ju ingen höjdare! Man vill ju försöka röra på sig så mycket som möjligt nu inför sommaren =)

Vi gick upp till Södra Berget, och sen tog vi slalombacken ner. Var ute i ganska precis 1,5 timme.

Vi var ashungriga bägge 2 när vi kom hem så vi fick fixa nåt som gick fort = potatisbullar och lingonsylt. Inte världsgott men det funkar.

Så nu e man nyduschad, mätt och matt i kroppen. En rätt skön känsla =)


Nu skulle de bara sitta fint med en chokladboll!

Av jempa - 6 juni 2010 19:07

Idag har jag och ma&pa åkt till syster och hennes new love i Lillström. Har hälsat på massor av djur :D Så härligt att va ute i skogen, allt e så grönt och fint och det är framförallt så lugnt! Skönt att komma ifrån stan ibland.

Tog lite bilder på några av djuren, det fanns även höns, tupp, katter och en fet bagge där. Ah just det...en del mygg också!


 

Gullig va? ;D


 

hihi, liiite pytteläskigt var de!


 

Fina Billan!


 

Ingo flinar upp sig i gräset!

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards