jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 11 december 2010

Sista bilderna från Dubai! 5 December

Av jempa - 11 december 2010 17:17

Det här var alltså våran sista dag i Dubai. Sorgligt värst!

Den här dagen började vi med att ligga på taket och sola o bubbla. Sen åkte vi mot Mall of the Emirates och David åkte snowboard =) Han tyckte det var kul men backarna var inte speciellt långa så efter 45 minuter var han nöjd.


Resten av dagen spenderade vi vid Dubai Mall, det var där vi trivdes bäst. Vilken helt otrolig galleria, så himla trivsamt och mysigt, tyckte både David och jag. Vi köpte med oss latte några ggr och satte oss ute o såg på fontänshowen. Man tröttnade aldrig! Det var något vi gjorde nästan varje kväll.


 

 

  Ski Dubai! =)


 

Ombytt och klar för lite åkning =)


  Det här ska tydligen vara en bra samling med schyssta bilar =) Jag gillar den vita lamborghinin iaf! Dom där bilarna stötte vi på när vi var på väg till Taxi pick-up stället när vi skulle åka ifrån Mall of Emirates till Dubai Mall. 


 

Vi käkade glass utanför Dubai Mall. Mysigt!! Tro det eller ej, men glassen till vänster är min :) David valde glass-smaken Bubblegum och så tog han mashmallows i, hihi, den var god men lite söt! Jag tog nån smak som jag glömt bort, men med Cookie Dough i, grymt gott :)

Från Cold Stone även denna gång.


 

  Älskar dom här bilderna!


 

Snyggot =)


 
  

  Poseing :)


 


 

Davids LV-solisar kan ju även jag ha ;) *diggar!*


 

Vi tog en sista fika på Starbucks innan det var dags att lämna det underbara Dubai Mall :( Jag ser gladare ut än vad jag var.


 

 

  Så fina färger överallt på kvällarna. Tog lite bilder från taket medans vi väntade på att klockan skulle gå och vi skulle bli upphämtade innan det var dags att åka mot flygplatsen.

Ville verkligen inte llämna den här underbara staden!


Ja, fler bilder än såhär blir det nog inte från våran resa. Men jag hoppas att vi en dag kan åka tillbaka. Det är ett ställe jag rekomenderar alla att åka till. Och att det skulle vara dyrt där är bara ett rykte. Det är som här i Sverige ungefär, men många saker e billigare (som t.ex taxi! tokbilligt). Men självklart är det rätt ställe att vara på om min vill ha lyx också. Man kan nog spendera hur mycket pengar som helst där om man skulle vilja det.

Och vi har fått sett och uppleva så mycket under den här veckan som man aldrig trodde att man skulle få. Så resan var verkligen värt sitt pris!


*vill tillbaka!*

 
 
emelie&moa

emelie&moa

11 december 2010 17:48

hej!
jätte fin blogg du har,
och intressanta inlägg.
kolla gärna in våran blogg,
och lämna ett spår att du kollat våran blogg.
skriv gärna vad du tycker oxå! :)
vore roligt.
ha en fortsatt bra helg!!! :P

jätte fina bilder du tagit!! :)

http://www.livetiettnotskal.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

skiman

11 december 2010 18:24

Ja det är flera bilder som du skulle kunna göra affischer av.

jempa

11 december 2010 18:29

ja, precis kanske en canvastavla av någon också, vore kul att ha. Frågan e vilken man ska välja..

 
Mikaela

Mikaela

12 december 2010 10:52

Superfina bilder!!

http://elabelabus.se

 
Tomas P

Tomas P

14 december 2010 16:08

Såg då verkligen glassigt ut det där, Jenny :)

http://lopec.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Skapa flashcards