jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 29 november 2010

Synd!

Av jempa - 29 november 2010 22:35

Det går tydligen inte att ladda upp bilder på datorn nu, förmodligen pga någon brandvägg eller så. Himla synd ju för jag hade tänkt visa er lite pics från våran dag. Så slipper man blogga så himla mycket bilder när man kommer hem. Men jag måste nog tydligen göra det ändå..


Vi har solat och badat idag. Gått runt en massa i The Dubai Mall, helt sjukt stort shoppingcenter, man kan t.o.m åka taxi bland butikerna för det är så stort! Shoppade lite på Forever 21 och Victorias Secret ;) Hur avis?! *hihi*

Vi gick även in i det bautastora Akvariumet som är i gallerian, eller det är som en tunnel som man får gå igenom med alla fiskarna runt omkring sig, och ovanför! Får visa er bilder sen som sagt, svårt att förklara hur galet det är här!


Vi har fikat på Starbucks, kollat när folk åkt skridskor, varit in på Louis Vuitton och suktat efter allt snyggt, och ja.. fått en aningens ont i fötterna. Imorgon blir det skönare sandaler än platta ballerinas.


Imorgon ska vi nog åka med "badbussen" som går varje dag klockan 09 härifrån hotellet, och efter vi badat och solat blir det en tur till Mall of the Emirates, gallerian där slalombackarna finns =)

Kul! Finns ju tokmycket att göra i den här staden!


Nu är det sovdags! Kram på er!

 
 
Veronica

Veronica

30 november 2010 09:51

Ni verkar ha det bra!
Kul att du bloggar under resan :]

http://ceekay.bloggagratis.se

 
Elin

Elin

30 november 2010 11:19

åh, jag är avis...på allt. :)

http://elliinh.blogg.se

 
Ingen bild

Sandy

30 november 2010 14:48

Låter ju riktigt härligt!! Kul att få se bilder sen, ser jag fram emot.

Hälsa David!
Puss!

 
Ingen bild

Linda(Mathias)

1 december 2010 11:38

Grymt avundsjuk! :) Ha det bäst! Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - 29 december 2023 19:47


Ett till inlägg på en o samma dag?! Sjukt ju.. :) Iallafall, var med en kompis på Birsta City idag. Egentid yeay!! Det var sååå skönt att bara strosa runt där i lugn o ro.. Vi kikade lite på rean och jag hittade faktiskt lite till mig själv, vilk...

Av jempa - 29 december 2023 07:27

Heej! Som ni märker så är det ingen vidare aktivitet här på min blogg nuförtiden. Appen jag använder för att blogga är rätt urusel och bilderna blir knas om man läser i mobilen.. så det känns ju inte alls lika roligt då. Jag hoppas det kommer någon r...

Av jempa - 1 mars 2023 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards