jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 9 november 2010

Träff med Tessan

Av jempa - 9 november 2010 15:23

 

Den hära ska jag träffa idag :D 

Tja!


Har nästan nyss kommit hem, det första jag gjorde (innan jag äns kommit innanför dörren) var att ställa undan cykeln i cykelförrådet. Så nu blir det inge mer cyklandes det här året. Det ska ju komma massa snö imorgon sägs det.. *blä* Det räcker med snö under jul och sen veckan då jag ska åka snowboard, haha typ =)


Iallafall så har jag bytt om nu, ska träffa Tessan strax. Vi ska ta en runda på stan o spana läget. Kuligt!


Ha en bra tisdag!

 
 
Felicia

Felicia

9 november 2010 17:43

Hej hej:)

Jätte söt och fin blogg:)

http://http.feliciasblogg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lasange tanten

9 november 2010 17:53

Blåsfisken?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 17 mars 21:29


Klickade hem detta idag från Lyko, är astaggad på att prova schampo o balsamet :) Är det någon av er som testat dessa? De hade iaf fått bra betyg så jag hoppas de funkar bra på mitt hår åxå. Även mascaran (Clarins Supra Volume) ska vara bra sägs...

Av jempa - Tisdag 12 mars 12:10

I fredags åkte vi på en myshelg till Uppsala, en helg helt utan planer. Våran sista resa tillsammans innan bebisen kommer ...

Av jempa - Lördag 2 mars 20:40


Magen har verkligen vuxit rejält nu dom senaste 2 veckorna. Der sägs att det är mellan vecka 28-32 som den växer som mest. Igår var jag till barnmorskan. Järnvärdet låg på 107, trots att jag känner mig pigg. Men det kan tydligen ta en månad från a...

Av jempa - Torsdag 14 feb 11:12


Igår träffade jag fiina Pia för en middagsdejt :) supertrevligt, var ju så länge sen vi sågs. Vi käkade världsgod burgare på Bastard Burgers och jag tog sötpommes o smältost till, yummie in my tummy! :D Vi satt i två timmar o surrade och tiden g...

Av jempa - Söndag 3 feb 19:20


Igår var vi ut till Birsta för att testköra lite barnvagnar (vi kärade ner oss i Bugaboo Fox...) och för att shoppa spjälsäng med tillbehör såsom madrass, madrasskydd, täcke, spjälskydd med mera, på IKEA. Det blev sängen här ovan, den har två olika ...

Presentation

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se