jempas.se - jempas shoppingspree!

Alla inlägg under mars 2010

Av jempa - 24 mars 2010 17:48

 

Fina färger! Den oranga e tuff tycker jag!

Dom kostar från 249:-

Av jempa - 24 mars 2010 17:27

 


Eller hur?! Visst är det en fin färg? Synd att min storlek inte fanns och storleken under klämde åt i armhålorna *inte coolt*

Ärmarna funkade bra att kavla upp iallafall, det är ett måste att prova när man ska köpa jeansjacka eller skinnjacka. Mycket snyggare med uppkavlade ärmar ju.

Av jempa - 23 mars 2010 19:03

Idag efter jobbet så mötte jag upp mamma på stan, vi gick en sväng o kika lite i butikerna. Sen kom jag på att jag skulle följa med henne hem o äta middag. Så jag gjorde det =) Spelade lite betapet.se med farsan, han vann.. *attans* Sen tog jag en promenad hem. Och nu sitter jag här i soffan med datorn och funderar på att ta en dusch. Måste ju va fräsch imorgon när man ska träffa sina nya arbetskamrater =)


Av jempa - 22 mars 2010 19:52

 


Myser i sängen tillsammans med SOLO, choklad och Halv åtta hos mig är på i bakgrunden. Snacka om riktig måndagsmys! Måndagarna är ju så träliga o jobbiga så man måste få lyxa med choklad.

Av jempa - 22 mars 2010 17:17

Har haft fullt upp sen jag kom hem (inte nog med att det e fullt upp på jobbet..). Har tvätt-tid idag så har pysslat med det, och dammsugit o nu har jag precis varit o handlat lite. Det e ju min sista dag imorgon på jobbet så jag tänkte köpa något gott som jag ska bjuda på :)

Ska strax ner till tvättis igen. Men hade hellre varit kvar här i soffan med laptopen i knät för resten av kvällen.

David är ute o går, han skulle gå "Granloholm-svängen", dvs Haga - Norra Berget - Förbi Sjukhuset - Granloholm - Västermalm - Hemma. Det brukar ta typ en timme o gå den svängen. Åh hua, jag blev trött bara av o tänka på den turen.. *hihi*


Ikväll är det Håkans Bar & Svenska Hollywoodfruar, stabilt!

Av jempa - 22 mars 2010 16:12

 


Undra vad jag tänker där, jag ser så himla fundersam ut! Haha, eller så är jag bara trött o less på fotografens sämsta skämt..

Av jempa - 21 mars 2010 19:24

Blev tyvärr mest bilder tagna från bilen, men vissa blev hyffsat bra ändå.


 

Farmors fräna blommor :) Ser ut som fjärilar typ.


 

Det där dagiset gick jag på när jag var liten.

Världens bästa dagis; Slättåbygdens!


 

Hann nästan inte få med skolan på bild =) Men en liten del av den iaf.


 

Den fina kyrkan, o faktiskt rätt bra bild för att vara en mobilkamera

och tagen i farten.


Ja, mer än så blev det inte. Nu har jag badat klart, rakat benen och gjort en ansiktsmask. Skönt! Bara vänta på att David kommer hem, han borde väl vara på gång snart tycker jag.

Och imorgon börjar en ny arbetsvecka, den här veckan kommer bli lite mer annorlunda än vanligt för jag ska sluta i min grupp och börja i en ny på onsdag. Spännande värst! Iofs har jag jobbat med dom flesta där redan, men ändå! Kommer bli kul!


Ne, slappning framför teven o invänta sötnöten min!

Av jempa - 21 mars 2010 18:25

hej på er!


Har haft en bra söndag i Fränsta. Kom ganska precis hem, o tänkte faktiskt ta ett bad. Jag brukar inte göra det speciellt ofta men nu skulle det vara skönt. Ska fixa mig en Baileys till badet också =) Inte fy skam.

Tog en del bilder som jag kan blogga upp senare, så keep in touch =)

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards