jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 22 mars 2010

Fullt upp

Av jempa - 22 mars 2010 17:17

Har haft fullt upp sen jag kom hem (inte nog med att det e fullt upp på jobbet..). Har tvätt-tid idag så har pysslat med det, och dammsugit o nu har jag precis varit o handlat lite. Det e ju min sista dag imorgon på jobbet så jag tänkte köpa något gott som jag ska bjuda på :)

Ska strax ner till tvättis igen. Men hade hellre varit kvar här i soffan med laptopen i knät för resten av kvällen.

David är ute o går, han skulle gå "Granloholm-svängen", dvs Haga - Norra Berget - Förbi Sjukhuset - Granloholm - Västermalm - Hemma. Det brukar ta typ en timme o gå den svängen. Åh hua, jag blev trött bara av o tänka på den turen.. *hihi*


Ikväll är det Håkans Bar & Svenska Hollywoodfruar, stabilt!

 
 
mly

mly

22 mars 2010 17:57

Vad ska du jobba med sedan då?=)

http://mly.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Onsdag 1 mars 20:03

Hejsan svejsan så dök det upp ett inlägg här! :) Idag fyller ju Leon 1 år?! På riktigt, åren går inte så fort som när man har småbarn! Så nu är han lixom ingen bebis längre heller, galeeet! Idag firade vi honom bara vi. Och på lördag har vi...

Av jempa - 25 december 2022 21:17

God Jul på er alla fantastiska bloggläsare! Ja alla fyra! :) ne men har faktiskt lite fler läsare än ap o bara det är ju helt otroligt?? Hur som helst, Jason var inte på foto-humör när jag skulle ta julbilderna, därav flest bilder på Leon :D S...

Av jempa - 21 december 2022 11:21

Julrean startar tidigare nuförtiden, förr var det väl alltid på juldagen de drog igång? Jag har iaf redan gjort lite fynd, detta är från Åhlens: Så en filt och en ljuslykta. 50% rabatt på båda. Har kikat på sån filt förut så det kändes li...

Av jempa - 5 december 2022 20:18

Den 1 december blev han alltså 9 månader. Lilla Leon som börjar bli en stor bebis nu! Tiden går aldrig så fort som när man är föräldraledig! Det e galet faktiskt. Han har verkligen utvecklats massor den senaste tiden! Nu vänder han sig från ry...

Av jempa - 10 november 2022 21:09

Senaste inlägget ser ju ut som ba*s! Vette tusan vad Bloggplatsen håller på med? Får hoppas detta inlägg inte får kapade bilder.. Iallafall så var jag på öppningen av Newbies nya butik idag. Dom hade lovat en ?magisk goodiebag? men den var fakt...

Presentation

Jenny heter jag, men kallas för Jempa. Bor tillsammans med min man och våran son i Sundsvall.

Förutom min familj så älskar jag inredning, mode och att resa! Att blogga är också kul och jag har haft den här bloggen sen 2006(!) :)
Lämna gärna en komment

Fråga mig

46 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok


Träna glosor med Ovido