jempas.se - jempas shoppingspree!

Direktlänk till inlägg 30 mars 2010

Ny tischa!

Av jempa - 30 mars 2010 20:41

 

Jag tyckte iaf den va söt ;)


Var på jakt efter en snygg hoodie också, kikade på Carlings men där har dom ju samma gamla vanliga o inga nya alls! Värdelöst.. Hoodies och tischor är sånt jag använder mycket på dagarna när det e w0rk. Hade iallafall en väldans trevlig kväll på BC, synd att tiden går så snabbt bara! Vi avslutade kvällen på mAx, blev ett litet kvällsmål :) *gott*


Nu har jag precis duschat och ska lägga mig i sängen o kolla på teve. Sortera lite nytvättade underkläder ska jag göra också.. kul! ...

 
 
Frida-Martina

Frida-Martina

30 mars 2010 21:08

Jag hoppas det :] Dvärgarna är juh lite av tradition de med.. fast man vill juh att det ska vara SAMMA dvärgar som då, det vore coolt! :]

http://frida-martina.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jempa - Söndag 8 juli 10:12

Fyllde år igår och hela dagen var så himla mysig! Familj och svärföräldrarna var här o fikade och jag fick så bra presenter! Presenkort på Royaldesign, yeay! Vet precis vad jag ska köpa ;) hihi! Sedan käkade jag o David midda på Biteline, vi sk...

Av jempa - Lördag 7 juli 17:17


Det är verkligen värdelöst att blogga feån mobilen, blev ju massa knas i inlägger medan o även att den sista bilden på glassen missades, suck. Här kommer den iaf *fett viktigt* ...

Av jempa - Lördag 7 juli 10:36

Omg, jag är så slö på att blogga nu för tiden. Jag kanske borde ändra upplägget o ha det som en rese-blogg istället. Ah vi får se! I Juni, på vår första semestervecka, så åkte vi till Rom, tisdag-fredag och den längden var faktiskt perfekt! Iaf f...

Av jempa - Torsdag 14 juni 07:33

Igår fyllde pappa 65 bast så då firade vi (jag, nina, mamma o david) honom på E street. Så trevligt och maten var god som vanligt :) ...

Av jempa - Torsdag 7 juni 14:56

Här har ni den, Ayia Napa-filmen! :)     

Presentation

Fråga mig

45 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Gästbok

Följ bloggen

Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Blogkeen
Följ jempas.se - jempas shoppingspree! med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se